länge sen...

hejsan! det var ett tag sen kan man väl säga. Men nu när jag ändå vaknade tidigt en söndags morgon så tyckte jag att jag kunde passa på att blogga lite. Kan väl berätta lite om vad som har hänt på sistonde. I onsdags fick jag och mamma ett litet anfall så vi körde till Falkenberg och köpte en liten kisse katt. Så nu har jag och mamma de 2 sötaste katterna hemma, Mini heter det lilla skrället som just nu ligger bredvid mig och biter på datan.

Igår satt jag och mamma och shoppade lite på internet. Jag var i stort behov av bikinis eftersom jag förmodligen åker till thailand om 4 söndagar! Och sen även en skit snygg väska som också var välbehövligt. Både väskan och ringen har varit med i bloggen tidigare, men jag köpte väskan i svart.

Jag bloggar senare angående dagen annars pallar ni nog inte läsa, ha det toppen så länge!



bonsoir

Nu ska jag bara ut med vovven och sen ska jag slänga mig i sängen och ringa min käraste pojkvän. Hoppas ni alla har haft en fin dag, godnatt sov gott!

rihanna & chris

" Han hade en speciell plats i mitt hjärta, han var definitivt min första stora kärlek"




Just nu avtjänar Chris Brown sin samhällstjänst i Virginia, USA. Bland annat genom att plocka ogräs och skräp utmed vägkanten.


pretty hot




kollat kläder på internet, fastade för en hel del saker!

relaxing bath

Det var mycket skönt att bada, nu känner jag mig riktigt fräsch. Jag och mamma åt pyttipanna med stekt ägg.. och det var väl ett tag sen kan man väl säga. Imorgon hoppas jag på att Kimberly vill träffas för det var ett tag sen nu. Annars har jag inte så mycket mer att säga, kram!




Tända ljus och massa skum, det kallar jag ett riktigt bad.
Men jag skulle inte tacka nej till en jacuzzi!

snabbt och enkelt

Det blev ett snabbt rejs med dammsugaren runt i hela lägenheten förutom i mitt rum eftersom jag har massa kläder och skit på golvet. Nu ska jag och mamma snart käka lite mat och sen så funderar jag på om jag ska ta ett bad. Sen ska jag bara ta det lugt och förhoppnings vis så är det något bra på tve ikväll. Aja det var allt jag hade att säga kram så länge!


God morgon!

Här sitter super "pigga" jag i soffan som vaknade för 30 min sen.  I morse vaknade jag av en bedrövlig huvudvärk och smärta i ryggen, så det blev en stanna hemma dag för mig. Jag kan ju inte säga att jag har gjort så mycket eftersom jag bara har sovit. Men jag ska i alla fall dammsuga lägenheten snart och sen ska jag bara ta det lugnt.

Men jag kan skriva lite kort om igår. Jag och min älskling käkade på new shana hai (stavning) men gott var det, men jag råkade... tappa ris i Pontus glas, hehe. Och det var jätte mysigt, sen fortsatte det mysiga med en film som vi åkte och köpte på statoil. Sen kollade vi på den men tillslut somnade vi båda.

Aja hoppas ni hade en bra dag igår och att ni får det idag! Kram.



Bild på min älskade sen igår ♥

091102

Hejsan, sitter och väntar på att min älskling ska sluta så han kommer och hämtar mig. Jag har ingen aning om vad vi ska göra men kanske mysa ner oss med en film. Det är riktigt skit väder ute men det är ju november så det får man tåla. om en månad och 25 dagar åker jag och min älskling till Thailand tillsammans igen, jag längtar ihjäl mig! Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, så kram på er.

Hujambo!

Nu så är jag hemma hos mamma har precis varit hos pappa och jag fick pengar och rabatt på både klippning och nagel förlängnig, tack pappa! Jag har haft en super mysig natt med min älskling, han ringde mig kl 2 inatt och villa att jag skulle följa med honom hem. Och det tackar man aldrig nej till. Vi vaknade i alla fall runt 1 och sen har vi varit och handlat på maxi och även fikat där, sen körde han mig till pappsen och han åkte till en kompis. Jag älskar dig något otroligt Pontus Tedd Martin Myhrán ♥ 

Men nu är jag hemma och jag är trött som f*n. Tror det blir att lägga sig riktigt tidigt så man orkar gå upp kl halv åtta imon, skola.. suck! Men nu ska jag äta ägg macka eftersom jag håller på att koka det. Kram på er!

RSS 2.0