inte lust

god eftermiddag, Egentligen har jag inegn större lust att blogga just nu men aja. Jag är med älskling nu och skoldagen var lång och tröttsam. Vi ska snart laga lite lasange och sen förmodligen kolla på idol ikväll. Sen ska pontus sova här ikväll. Vi hörs senare kram.

Godnatt

Godnatt nu ska jag bara ut meh nelly och sen slänger jag mig i sängen med älskling i luren, kram!

klar!

Så nu är håret fixat och klart. Det blev jätte bra och jag slänger även in några bilder på hur det ser ut. Nu sitter jag och mamma och kollar på idol och sen ska jag nog gå och lägga mig. Det tog ca 2 timmar att få i löshåret, men det var det värt. Aja har inget mer att skriva, ha det bäst kram!





Silikon slingorna som man sätter i håret.


Mitt hår utan löshår i.



Såhär ser det ut i håret.


fixar med håret

hejsan, nu sitter jag och mamma och håller på med mitt hår. Vi ha tagit ut allt löshår och nu ska det på igen. Efter som håret har växt så har löshåret åkt ner några cm. Så nu kommer det pysslas med det här ett tag till i alla fall. Jag ska lägga upp bilder på hur det ser ut och allt sånt sen. Har även hämtat mitt paket och käkat på sibylla med min älskling, men han är inte här nu.
Senare ikväll blir det idol och sen ska jag nog gå och lägga mig efter det. Men ni får ha det så bra så länge kram!


Min jacka!


Tisdag

Goddagens, Nu har jag och Kimberly käkat lite framför tvn, och nu kom Sofia. Om typ en timma kommer min älskling och hämtar mig så ska vi åka till hemköp och hämta min jacka som har kommit. Äntligen den är verkligen efterlängtad. har även tagit mig en dusch vilket var väldigt skönt när man känner sig frusen. 

I skolan så gjorde vi inget speciellt förutom att på börja ett repotage om medeltiden och ha en engelska diagnos, vilket gick ganska bra. Även fast skoldagen var kort så kändes den riktigt lång.'

Ha en bra tisdag kram!


gästblogg

NU SK JAG ( KIMBERLY ) GÄSTBLOGGA PÅ MYS BLOGG , hehe. Slutade 20 över tolv idag, stog i kiosken hela dan idag så när my slutade kom hon ner och så stack vi hem till henne. Nu ska vi typ laga mat och sen få vi väl se va vi gör antar jag. hejdå så länge !


to be honest

vilka är dina favoritaffärer?
- Gina tricot och H&M, där hittar man alltid det man behöver.

filmtips?
- Män som hatar kvinnor om ni inte har sett den. Annars så gillar jag sommaren med göran, om man är ute efter en riktigt rolig film. Och för en mys kväll med sin pojkvän så rekomenderar jag Ps. i love you.

maträtter som du tycker om?
- Hm. ja det är lite olika, men tacos och wok sitter alltid fint. Jag har mina perionder då jag fastnar för vissa maträtter.

använder du löshår isåfall vad för ngt?
- Denna frågan har jag fått innan men svarar glatt igen. Jag har köpt mitt löshår på tradera för en billig peng. mest har jag en sort som sitter fast men äger även clip-on. Jag har både med äkta och kanekalon hår, som jag sätter i för att få det tjockare. Det äkta clip-on håret har jag köpt på http://www.rapunzelofsweden.se 

har du tips vart man kan hitta snygga stövlar ?
- Nej tyvär, jag har inte varit ute och kikat på det i år. Men dinsko och sko punkten har oftast något snyggt till budget pris.

vad är det bästa med att vara dig?
- Att jag har en underbar familj som bryr sig om mig och speciellt min älskade mamma. Och sen har jag en helt otrolig pojkvän plus hans familj som står mig nära. Och så klart mina vänner som alltid ställer upp. Och sen lever jag ett allmänt bra liv och känner mig trygg med min omgivning.

Vart bor du?
- Jag bor i Halmstad mitt inne i smeten.

hur är det att bo där?
- Jo då, det är bra men det har sina nackdelar. Eftersom det är en liten stad så vet alla någonting om alla. dvs. alla får dåliga och osanna rykten.

Drömmar?
- Att få ett bra jobb med en bra inkomst. Och senare bilda en familj med den jag älskar, och det är så klart Pontus och sen få upptäcka mycket i mitt liv.

Favvofärg?
- Jag har ingen favoritfärg men jag gillar det mesta som passar in i vardagen.

Favvoplagg?
-Det är oloka berooende dag, men jeans och en snygg topp och även ett par snygga pjucks sitter aldrig fel.

Favvofärg på nagellack?
- Rött och svart även ljus rosa.

Hur sminkar du dig?
-Till vardags så lägger jag oftast på fondation, rouge och mascara. Men till speciella tillfällen som fest eller annat lägger jag ofta på lite mer runt ögenen som ögonskugga och annat.

Hur kan du va såå himla fin?
- Min pojkvän smittar av sig, och sen från mina föreldrar.

 

Hoppas ni fick bra svar på era frågor, och en ny frågestund kommer väl inom snarast. Så kommer ni på något så bara kommentera! ha det toppen kram!


En trött måndag

God kväll, nu har jag varit hemma i någon timme ooch kollat svenska hollywood fruar med mamma, mysigt. Jag och min älskling lagade pannkakor och sen gick va och la oss och sov i några timmar. Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött. Vi hade det i alla fall jätte mysigt, som vanligt. Nu känner jag att jag börjar bli riktigt trött men måste bara säga 2 saker till. Ni läsare vill att jag ska ha fler bilder, och jag lovar det kommer. Tycker själv det är mycket roligare att läsa en blogg med mycket bilder. Och en sak till, imorgon har jag en frågestund efter skolan så missa inte det.  Och tack till alla läsare som kommenterar att ni gillar min blogg! Det uppskrattas.

Sov så gott allesammans och hoppas ni har haft en underbar måndag kram!


a day full of strange

hejsan, nu så har jag precis kommit hem och skolan var kaos idag. Dagen började bra men jag var väl allt lite trött, sen nu mot slutet hände en massa konstigheter. Föst kom det en liten mes kille till vår skola som skulle slå en tjej plus hennes kille. och sen när vi hade slutat så stod det en ambulans på skolgården när jag kom ut? hmm.. vet inte vad som hade hänt men i alla fall. Det finns inget värre än att en kille slår en tjej ? Jävla idiot!

Aja , när älskling har slutat kommer han och hämtar mig så ska vi hem till honom och laga mat. Och sen ska vi säkert göra annat som par brukaar göra, typ mysa! Kanske inte så mycket bloggande idag men älskling går faktiskt före.

Ni får ha det så bra kram!

goodnight sleep well

God kväll, nu så har jag hunnit med både det ena och det andra. Innan jag gick på promnenad så hjälpte jag mamma som kom hem med sina saker hon kort i den kurs hon går i. Sen gick jag en liten sväng med nelly ( men glömde kameran) Efter det så lagade jag och mamma köttfärspaj och satte oss framför tvn och käkade. Vi kollade både på Top model och ensam mamma söker. Det var nog allt sen sist.

 Nu så ska jag tvätta bort smink och annat skit som man gör innan man ska sova. Men tror inte jag orkar duscha för det gjorde jag tidigt denna morgon. Sen blir det hopp i pjamas och bums i säng. Skola imorgon så måste hålla kvälls rutinerna.

Annars var det nog inget mer jag hade att säga. Så ni får sova så gott så ni orkar kliva upp imorgon bitti, kram!


out for a walk?

Jag sitter i min säng och känner att jag inte har något att göra. Så jág har en fundering på att gå en promenad med vovven min. Den behäver inte vara lång, utan bara skönt med lite frisk luft. Ska bara vänta på mamma som kommer inom snarast och sen så går jag ut en stund. Har lite ont i huvudet så får se om det hjälper. Kan ta bild på min tjockis så ni får se henne. Nej nu går jag och klär på mig. kram!


Nu så..

Är jag hemma igen, kom för 20 minuter sedan kanske. Det var trevligt och vi fick en massa gott i magarna. Det var både tårta och kakor, mums. Pappa blev glad för sina presenter. Han fick två kaffe/te muggar och en paket lös te plus en sån hållare till. Och grattis ännu en gång.
Nu är det redan sista dan på helgen och skola imorgon, suck. Skulle gärna haft lov eller studiedag. Men så är det, skolan är faktiskt väldigt viktig. Inget man ska missa när man har chansen. Slutar klockan 13.10 så skoldagen är inte så lång men skulle varit skönt att bara vara hemma.

Min kamera funkar nu, det var mitt minneskort som var sönder. Så fick ett nytt av mamma, dessutom med dubbelt så mycket minne. Tack älskade mamma! Så nu ska den funka som den ska, hoppas jag i alla fall.

Vi hörs om en stund, nu ska jag läsa bloggar kram!


Gästblogg

Hej hej jag heter pontus är mys så kallad pojkvänn jag gillar att mysa festa va med MYMS (my). Nu sitter jag och bloggar , my lagar mat till mig hon är väldigt gullig hon. Det blir Stuvade makaroner xD. Sen ska vi till hennes far som fyller år wihooo grattis svenne.  Hoppas de blir tårta och massa annat onyttigt så man kan bygga på kage nu när man snart ska gå i ide nu när kylan kommer. Sen vet jag inte vad som händer får väl SOFTA för det gillar jag. Ha de gött nu
 BLOGGEN FÖR JAG KOMMER TILLBAKS;)       Pontus HJÄRTA My         Jag som tjejer i skolan hahahah

lycka

Nu är min älskling påväg hit och ska sova här. Det kallar jag lycka, att få sova med den man älskar något otroligt. Det är några jävla idiotiska ungdomar på våran parkering som har as hög musik, är stup fulla och sparkar på bilar. Alkohol ska vara måttligt! Snälla skärp er, helt seriöst vad ör vitsen? Aja när han har kommit så  hoppar vi i sängen och säger godnatt. Så sov så gott!

to night

God kväll, Nu har jag både ätit pizza och äppelpaj. Det blev mycket gott och nu är jag proppmätt. Har kollat tv med mamma, kollade på en as bra serie som var på 3:an men minns inte vad den hette. Just nu sitter jag bara och är allmänt trött i mn säng. Detta blev ännu en lugn helg vilket var väldigt skönt. Är inne i en period där jag bara vill ta det lugt. Men det kasnke vänder hastigt vem vet?

Idag är jag lite små glad. Min statistik fick plötsligt en vändnig uppåt, igen. Så tack så hemskt mycket allesammans. Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, kram!

frågestund

STÄLL FRÅGOR!



Vad vill ni veta om mig? Kommentera din fråga eller skicka på mail.
Klicka på min mail nedanför så kan du  skriva direkt.

[email protected]

Nu hade jag..

Tänkt att laga något att äta, känner att magen behöver lite mat i sig. Det blir nog att jag tillagar pizza. Jag är så himla sugen på det. Som jag har sagt några gånger innan så ska jag ha FRÅGESTUND. Så jag blir jätte glad om ni ställer frågor till mig. Min kamera funkar, men inte med minneskortet i. Så den måste alltså in på lagning endå. Så jävla tragiskt, skit rent utsagt. Aja har inte så mycket mer att säga förtillfället men bloggar senare, kram!


lonely night?

Nu har älskling gått här ifrån, han skulle på fest med en kompis. Så nu sitter jag mig ner och bloggar lite grann. Har smsat alexandra och kollat vad hon gör, så hoppas hon svarar snart. Älskling kom med mc mat med sig hit när han kom så det har vi gottat oss med. Annars har vi inte gjort så mer än att ha gosigt och mysa. Blev ingen äppelpaj, hade inte en tanke på det. Juste min kamera ville funka helt plötsligt, så hoppas den inte lägger av igen. Isåfall är det 3 månaders reparations garanti.

Jag ska nog bara ligga hemma, lata mig och blogga. Sen kasnke älskling kommer senare och sover här, om det inte blir för sent då. Aja slänger in en bild på dagens klädsel. 
 
Ha en fin lördags kväll kram!



Kofta: mammas
Linne: Thailand
Halsduk: gina tricot
Jeans: Cheap monday ( ni ser att dom har gått sönder på högra låret)


Inte kul att sakna dig..

Nu är klockan snart 1 och om ca en timme kommer älsklingen hit. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det. Eller jo han blev så sugen på äppelpaj när jag sa att jag skulle göra det igår. Så jag har lovat honom att vi ska göra det sen. Jag håller på och spara till Thailand i vinter, och har redan skrapat ihop 800 själv. Jag ska inte röra dom. Jag ska köpa allt där istället. JAG LÄNGTAR! Tack så hemsk mycket Pia och Björn, och självklart dig älskling.
Imorgon ska jag och Pontus hem till pappa och fira honom som fyllde 43 i fredags.

Jag lägger ut en bild på dagens klädsel senare orkar inte nu. Men ni får ha det toppen så länge, kram!

 


there is a new day

God morgon svenska folket. Nu har jag precis vaknat men ligger fortfarande kvar i sängen. Min mobil funkar som den ska nu så det känns toppen. Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller år. Jag somnade som en stock igår och har sovit gott hela natten, skönt. Idag kommer nog älskling hit men jag vet inte om han sover här eller inte. Hoppas det, för jag älskar att sova bredvid honom om nätterna. Kanske ska vara snäll och köpa bakelser av Alexandra och deras gymnastik grupp, som står och säljer på torget idag. Det dumma är att det är så himla kallt ute. Fast jag körde faktiskt på vinterjacka igår. Har nämligen inte fått tillbaks min skinnjacka än så har ingen annan jacka.

Nej om jag skulle ta och äta lite frukost kanske. Ni får ha det så bra kram!

ikväll

Blev det ingen pizza utan vi gjorde äppelpaj istället. Det passade jätte bra till idol som vi även har kollat på. Efter det var det kändis djunglen, är tveksam till det programmet. Vi satt soffan och hade det mysigt med tända ljus och så. Den här fredagen har gott väldigt snabbt måste jag säga, Har bara tagit det lugnt. Har även fixat present till pappa nu, som jag pysslade med att slå in tidigare. 

Jag har en period då jag är väldigt trött och nästan somnar i skolan. Jätte jobbigt är det, verkligen. Men det kan bero på att hösten smyger på med sitt mörka skynke.

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, bara en allmänt lugn dag. Jag är på ganska dåligt humör så vi hörs imorgon. Ha det toppen kram!

Jag är grymt..

Besviken just nu. Jag fick ju tillbaks kameran idag, men tror ni den är lagad? NEJ! det står fortfaraned system fel på skärmen och det sätts även på av sig själv. Så den får åka in på lagning igen. Jag tar tillbaks det där med bra service. helvete heller. Aja har en dålig till sak att berätta om teknik. När jag duschade innan så la jag min mobil på hyllan i badrummet. Och oftast så blir det massa vatten på golvet när man duschar. Tror ni inte att min mobil har ramlat ner i en vattenpöl då? Jo! självklart, så nu ligger den på tork i 3 delar.
Så tänkte jag att jag att jag kunde ta min mini iphone som är oandvänd så länge. Fukar den då? nej. Jag blir så trött på teknik.

Aja jag stannar i alla fall hemma ikväll. Det är inte min dag idag helt enkelt. Dessutom är jag något så frutansvärt trött. Ska laga mat till mig och mamma lite senare och sen ska jag vara en soffpotatis/data nörd hela kvällen. Jag funderar på att göra pizza idag igen, det blev faktiskt riktigt gott.
 
Svar på fråga : någon undrarde vilken storlek jag har på mina nya cheap monday jeans. Och jag har 27/34 de passr perfekt i midjan och till mina långa ben.

Hoppas eran dag har varit lite bättre än min, ha det bra så länge kram!


Lugn kväll eller inte?

Hej, nu tror jag de flästa har slutat skolan och jag hoppas att alla har haft en trevlig dag. Ligger fortfarande och latar mig i min säng. Min älskling ringde för en stund sen och han vill att vi ska festa ikväll. Jag vill men orkar inte om jag mår dåligt. Men klockan är ju bara 15.30 så jag hinner känna efter. Ska man ha en rolig kväll bland folk eller en lugn kväll med mys? Det ska jag ta och fundera på och sen ska jag ringa Pontus.

Ha en fin fredag, kram!


090925

Hej igen, Jag kom hem för ca 1 timme sen, jag och mamma var nämligen och käkade lunch och sen kollade vi även på skor. Jag köpte ännu ett par uggs, men denna gången svart i låg modell. De är helt underbara. Sen köpte vi även vanliga kuddar och örngott till våra sängar. Jag mår lite bättre men illamåendet sitter i. ilväll så ska jag och min älskling förmodligen gå på bio, eftersom vi båda är älskare av män som hatar kvinnor så vill vi se uppfölaren, flickan som lekte med älden. Hoppas den är lika bra som den andra.

Just nu: Ligger jag och latar mig i sängen och tar det bara lugnt. Man vill inte vara dålig över helgen. Lyssnar även på grym musik på spotify, söker runt lite och hittar lite trevliga låtar. Kollar bland annat på Madonnas nya album, där hon har mycket gamla låtar med. Och mamma ringde nyss och sa att min kamera redan var lagad, HAPPY FACE. Nu är jag riktigt glad, trodde den skulle vara borta i minst 2 veckor som de sa på elgiganten. Det kallar jag bra service.

Aja ni får ha det så bra så länge, kram!




ursäkta den suddiga bilden, men såhär ser dem ut. 199:- på skopunkten.

inte kry

Hej och god morgon, Kom precis hem från skolan kände mig nämligen inte på topp. Har huvudvärk och mår illa. Så nu har jag hoppat i bekväma kläder och ska strax ta en tupplur. Vi hade portfolio dag dvs. att man kollar igenom sin portfolio och tar bort det som ska slängas men sätter även in nya omdömen. Jag blev lite små besviken på min HK lärare, Där hon har skrivit att jag brukar komma för sent och att jag pratar för mycket. Jag har varit en av de första till lektionerna varje gång och jag pratar aldrig i mun på henne. Så jag ska ta ett snack med henne och se vad hon säger. Men däremot blev jag väldigt lycklig, ligger lämligen väldigt nära till att få MVG. Så det gjorde mig på bättre humör.

hade ju som sagt tänkt att ha frågestund, men jag har det inte föräns jag har fått fler frågor. Anaars hoppas jag att ni alla får en bra fredag. kram!

Torsdag

hej, idag har jag inte hunnit med att blogga. Först var det skola till kl 14.30 sen träffade jag min älskling, vi har nämligen 11 månader tillsammans idag! jag älskar dej Pontus Myhran. Vi gick i alla fall in till stan för han skulle köpa en jacka, den var riktigt snygg. Sen skulle jag hitta något till min pappa som fyller år idag, men jag hittade inget så ska kolla i helgen. För på söndag ska jag och Pontus dit på lite fika.
 
Vi käkade lite god mat i stan, och det måste jag tacka min älskling så mycket för. Sen fick han även med sig lite inreding med sig hem. Så sen var det bara att ta sig hem till honom och fixa & dona lite grann. Vi mumblerade även om lite där uppe, och det blev riktigt mysigt.

Nu sitter vi och kollar på click som går på 6:an, så nu vill jag inte vara osocial mot honom mer, så hoppas ni haft en bra dag! kram.

härlig dag

God kväll allesammans, efter att älskling hade gått hem hoppade jag in i duschen. Och nu sitter jag och är över lycklig och lyssnar på musik. och vill ni veta varför? Den 27 Dec åker jag och älskling till Thailand i 2 veckor! Jag ör så himla glad, ni kan inte ana! Vi ska flyga med fin air och mellan landa i finland. Sen ska vi till älskade Pattaya där Pontus har hus. Jag längtar ihjäl mig. Så min dag har verkligen varit toppen! Vi var ju där i sommras, plus att vi var i kambodja också, det var en helt underbar semester.

Nu ska jag faktiskt plugga på engelska glosor och sen ska jag sova. Jag har varit något så otroligt trött idag, har varit nära på att somna flera gånger i skolan. vi hade inget speciellt i skolan, vi bakade äppelpaj som smakade festligt, men inget slår beefeater´s ! (en resturang i Thailand)

Det tog ett tag innan jag kom på vad jag ville laga för mat. Men efter några gångers kikningar i boken så hittade jag pizza! Ringde mamma och bad henne köpa med lite saker som saknades. Det blev en vesuvio, som smakade ganska bra faktiskt.

Äsh nu har jag inget mer att komma med. Sov så gott kram!



Staden vi ska till!



Den underbara fotlänken jag fick av älskling.

090923

Hejsan, nu är jag hemma från skolan och jag hade tänkt att laga något gott till mig och min älskling, som kommer om nån timma. Ber om ursäkt för dåligt bloggande igår men jag ville lägga all tid på min älskling. Efter jag var nere i tvättstugan så var jag ute med hunden, sen till elgiganten och sen en fika på maxi. Sen var det hem, packa och bli upphämtad. Så därför jag inte bloggade så mycket igår.

Jag har en liten överraskning som jag tänkte skriva ikväll. Så håll utkik om ni är nyfikna! Det är en sak som jag är väldigt glad över.

Funderar på om jag ska laga mat eller om jag ska göra någon paj eller nått. Har nämligen fått i läxa att laga mat så då passar jag på nu. Sitter med HK boken i knät och bläddrar.
Och juste jag fick världens finaste fotlänk av min älskling igår, som han hade med sig hem till meíg från Barcelona. Ur läcker är den! Tack så jätte mycket! jag älskar dig! Kan lägga upp en bild på den senare.
 
Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

tvätta

Nu ska jag snart kila ner i tvättstugan, jag och mamma har nämligen en väldans mycket tvätt. Nu flyger älskling från Barcelona men ska mellan landa i Amsterdam så han är inte i Sverige föräns runt 8 ikväll. oh vad jag saknar honom. Kan ju passa på och säga att tacosen var jätte god, mamma gjorde ett bra jobb. Mamma kommer hem vid 4 och då ska vi till elgiganten och lämna in min trsiga kamera. hur ska jag klara mig utan den så länge. Aja jag får låna mammas. Jag har två nya favorit låtar, man must dance och Party in the U.S.A .

Jag hade tänkt att ha en frågestund snart så ställ så många frågor ni bara pallar! ha det toppen så länge, kram!



nacho taco, ja tack!

Nu håller mamma på att laga mumsig tacos. Jag är väldigt hungrig så det kommer sitta fint i magen. Om 8 timmar kommer jag att få pussa på min älskling. Och jag kommer inte vilja lämna honom imorgon bitti. Nu ska jag kila in till köket och skriva en önskelista till mami. Jag glömmer alltid bort vad jag önskar mig, och dessutom så fyller jag år om 1 månad och 4 dagar. och om 1 månad och 2 dagar har jag och min älsklig varit tillsammans i 1 år. Aja vi hörs sen kram!

Till dig min älskling, I never thought I'd be in love like this When I look at you my mind goes on a trip.

oh happy day

Nu är jag hemma från den 3 timmar långa skoldagen. Min novell blev sådär, jag tror inte en läsare skulle finna den intressant. Blev klar efter i tim och 20 min och sen var det bara att slappa. Novellen blev 3 sidor lång, rätt så lagom om jag får säga det själv.

Om några timmar kommer Pia och hämtar mig, så kör vi till Göteborg och hämtar älskling på flygplatsen. Han kommer bli på hoppad när jag ser honom. Jag längtar tills jag får träffa honom. Tack o lov att det äntligen är tisdag. Hoppas ni kommer ha en bra dag!

man must dance

Nu har jag haft en väldig otur. Min kamera gick nyss sönder. Så jag måste åka och lämna den på lagning innan garantin tar slut. Sitter i alla fall och längtar till imorgon då älskling kommer hem, och då jag även ska få sova i hans famn. Mina nya jeans har redan gått söner, men vill verkligen inte lämna in dem. Imorgon kommer vi ha en kort skoldag. Vi ska skriva novell i 3 timmar och sen slutar vi efter det, och det är runt 11.30. Jag är lite busig som sitter och äter godis sen i helgen. jag ska faktiskt snart gå och lägga mig, är svin trött. Så nu springer jag och borstar tänderna, hoppar i pjamasen och sen slänger jag mig i säng. Sov så gott godnatt!



Denna kyss åker älskling på imorgon!!


090921

Hejsan alla glada, nu har jag precis kommit hem från en rundtur i stan med simona. Fick inte med mig någon påse hem men där emot hittade jag snygga gjejer. Men jag vill försöka vara så sparsam som möjligt ifall jag åker på semester med min älskling i vinter. Wiihoo, det vill jag verkligen. Jag saknar min kära mc jacka som jag glömde i stockholm. Vill att den ska ligga i brevlådan, NU! Aja jag får väl kasnke skylla mig själv, eller? Aja jag funderar på att ta bilder till min header nu när jag endå har tid och allt. Imorgon kväll kommer min älskling ätligen hem! jag saknar honom, vääldiigt mycket.

Aja hoppas ni har haft en fin måndag och att den fortsätter vara det

God morgon

Är ni vakna? Nu så är jag klar och ska strax bege mig till skolan. Jag kunde inte somna igår, jag låg och vände och vred i nästan 3 timmar. När jag vaknade imorse tänkte jag, Somnade jag? Idag är mitt hår inspererat utav små söt trollungar. Mitt hår är väldigt vågigt och fluffigt. Och så kör jag på mina nya jeans, idag igen. Och en gosig tröja från gina tricot. Nej nu ska jag borsta tänderna och sen kilar jag. Ha en toppen dag, kram!


God kväll

God kväll. Idag har jag inte varit en snäll bloggare och det ber jag om ursäkt för. Jag har i alla fall storstädat mitt rum plus att jag har mumblerat om. Det blev mycket bättre. Mer uta osv. Det enda som saknas nu är en älskling bredvid sig i sängen. Det tog mig flera timmar att bli klar på rummet, så därför jag inte bloggat. Lampad jag köpte idag passar in perfekt! den är skit läcker.  

Snart ska jag gå och lägga mig, det är ny vecka imorgon och vill inte vara trött. Jag är helt förälskat i mitt nyaa läppstift. Aja ny kryper jag ner i sängen och saknar min älskling. Ska bara svara på era kommentarer. Godnatt kram.


Falkenberg med älskade mamma

Hejsan nu har jag och mamma varit i Falkenberg och handlat lite smått och gott. Jag köpte eller ah rättare sagt, fick smink,navel piersing och andra små saker. Fick en skit snygg lampa, as grym. Tack så hemskt mycket mamma! Ätligen har jag införskaffat rött läppstift som jag velat ha så länge. Det blev faktiskt riktigt snyggt på. Snart ska jag ut en promenat med nelly och lämnta tillbaks filmen som vi hyrde igår. Sen ska jag hem och röja på mitt rum. Längtar tills min födelsedag, då ska jag få nya  byråer från ikea, HAPPY FACE! Aja ni får ha det toppen så länge kram.



ikväll

God kväll! Jag och Alexandra var och hyrde film på hemmakväll innan. Så nu har vi kollat på den, filmen hette friday the 13TH och den var sådär. Det var alldeles för många personer och för många händelser. Alla dog typ förutom en. Aja mysig kväll i alla fall. Här sitter vi och kollar på VMA, och börjar bli lite små trötta. Snart kryper vi väl ner i sängen.

Är faktiskt lite små avis på min älskling, som just nu sitter på Barcelonas arena och sätt Zlatan göra mål och hela köret. Såhär skrev han till mig: Helt sjukt står 4-1 till Barca och halva matchen kvar Zlatan har gjort mål. Fatta vilken känsla ryser, bland det häftigaste jag nånsin sätt helt sjukt detta!! Älskar dig mest. Och en massa hjärtan på slutet. Och i de senare smsen har har bestämt att vi ska åka dit om ett år, haha du är allt för söt.

Nej nu somnar jag snart. Hoppas ni har haft en toppen kväll kram!


trams

Nu hoppas jag på att Alexandra kommer snart. Jag har absolut ingenting att göra eller jo sitter och tramsar mig framför camen (igen). Har inte gjort så mycket sen sist, bara tagit ett helt otroligt fin bild på min katt. Hon blir vanligt vis väldigt ful på bilder, nemen gud vad ointressant. Förlåt mig.

Imorgon ska jag och lilla mamsen åka till Falkenberg. Det finns ett ställe där som mamma har snackat om. Och det ska vi besöka. Ett ställe där dom skulle ha allt möjligt. 

Ha det toppen Tjillevippen!
 


så kul man kan ha för sig själv. ps. detta är mitt 100 innlägg!

linser

Har funderat länge på att skaffa färgade linser. Jag tycker det finns helt sjukt fina färger. Ögonfärgen gör faktiskt mycket med ditt ansikte. Jag har mörkgröna ögon och skulle hällre vilja ha ljusgröna. Det finn ett par snygga på bilden nedan. Jag gillar nr. 13,14,15,16,18. Men hellst vill jag ha ljusgröna, men på bilden är den lite för ljus. Men det skulle vara coolt. Antagligen kommer det aldrig ske att jag skaffar färgade linser. Men jag vill testa det nån gång.  

Vilken färg är eran favorit?


pannkakor

Nu har jag precis käkat pannkakor, Simona var även här en sväng om hämtade sitt bankkort som hon glömt i min väska sen igår. Min lunch blev misslyckad. Jag tror aldrig mina pannkakor har blivit såhär innan. Helt kletiga och framförallt ganska äckliga. Aja shit happens. Pratat med Alexandra, hon kommer lite senare i eftermiddag runt 17.00.

Jag vill ha "to be honest" snart. Så ställ en massa knasiga saker som ni vill veta om mig. Nu var det slut på ord. Ha det toppen kram!

190909

Hej, nu har jag klätt på mig och fixat både hår och smink. Aleexandra skulle ringa senare sa hon. Just nu gör jag inget speciellt. Idag har jag på mig mina nya underbara jeans. Sitter och larvar mig framför camen. Haha så lätt man kan roa sig själv. Jag är jätte sugen på en chai latte, sen simona fick mig att gilla det. Jag undrar när mamma kommer hem igen.

Sitter och lyssnar på en låt som jag hittade på spotify igår. Den heter get your money up, den är faktiskt skön. Värld att lyssna på tycker jag. Har inte så mycket mer att skriva just nu så vi hörs lite senare.
Och här får ni en bild på dagens plagg.



bästa dan i veckan

God morgon. Här sitter jag ner krypt i soffan med ett täcke. Både mamma och nelly (hunden) är hos mormor och morfar idag så kommer vara ensam hemma. jag somnade rätt snabbt igår, när man väl la sig i mörkret så slocknade ögonen.

 Idag ska min älskling flyga vidare till Barcelona och kolla på Barcelona mot Atl. Madrid, om jag inte har rört till det. Han smsade mig inatt och sa att han inte kunde somna, han saknade mig. Och jag saknar honom också.

Jag ölskar lösdagar, du kan sova ut hur länge man vill , gå och lägga sig hur sent som helst. Den enda dagen man kan göra både och på. Nej nu ska jag faktiiskt ta något att äta och sen ska jag slänga mig framför tven och kolla om det finns något intressant. Ha det bra kram!

bli trött

klockan är 00.20 och jag är fortfarande ganska pigg. Har absolut ingen lust att sova utan jag sitter i vardags rummet och lyssnas på mammas gulliga snakninga som kommer lite då och då. Haha måste säga att jag längtar tills imorgon eller ah.. Ska fixa med Alexandras hår. Gud jag älskar det! Ska bli frisör ingen snack om saken. I alla fall så ska vi hitta på något imorgon hade vi tänkt.

Det börjar bli ruggigt kallt på morgnarna. Inte lång tid kvar tills man kilar runt i sköna ugg och en gosig viner jakca. Tycker att vintern är mysig på nått sätt. Jag och min pojkvän blir extremt keliga i kylan. Kanske för att vi vill hålla oss varma med varandras kropps värme. Älskling du är så hilma mysig!

Nehe, men vad ska jag hitta på nu då? Nej jag springer in på rummet och kollar på tv. Kommer antagligen bli trött då. Sov gott kram!


Älskling i Amsterdam

Nu har jag pratat med min älskling som har landat i Amsterdam. De ska näligen mellanlanda där och stanna där över natten. De va i alla fall på sitt hotell nu, som min älskling tyckte var skit ballt. Han snackade om några rör, men fattar inte riktigt. Han har lovat att ta bilder så jag får se. Jag saknar honom redan.. Och tänk efter 5 dagar. Det längsta jag har varit ifrån honom är 2 veckor och det var 2 gånger. Då han har varit i Thailand. Men första gången blev vi tsm dagen innan han åkte och andra gången var efter 3-4 månader tror jag. Men nu står vi varandra mycket närmare. Så nu är det lite annurlunda att vara utan honom.

Kollade på vakna med the voice för en stund sen, Kissie var ju med. Aja hon var inte alls så bitchig i tve som hon är på sin blogg. Vilket är bra på ett sätt. Men då visar det ju sig att hon faktiskt leker bakom skärmen, eller? För tillfället kan jag inte läsa hennes blogg men annars gör jag det. Hon verkade ju som en helt vanlig lite halv blyg tjej i tve.

Nu har jag helt plötsligt blivit pigg så kommer nog vara uppe ett ganska långt tag framöver. Sitter i vardags rummet och surfar runt blad alla möjliga bloggar. Lite små trevligt. Ni får ha det jätte bra så länge kram!

kändis djungeln

God kväll, har precis tagit en varm dusch och nu sitter jag med mamma och kollar på kändis djunglen. Många säger att det vara är fejk och att allt bara fimas i en studio. Jag tycker lite såhär både och. Ibland ser det riktigt ut och ibland ser det riktigt fejkat ut. Som t.ex. när program ledarna snackar så har dem en tve i bakrunden, och kan man ha en tve i djunglen? Ah man kan ju det mesta nu för tiden, men vet ni om det verkligen är på riktigt eller inte? 
Skulle varit roligt att veta hur det egentligen är. Och om det nu allt bara är fejkat, så undrar jag om man verkligen skulle få ljuga om det i tve.

Ni får ha en forsatt trevlig kväll kram!

tv, godis med mamsen

hej igen, Nu har jag varit hemma en stund och hunnit målat naglarna. Mamma kom nyss hem med lite godis. Så nu ska jag krypa ner i soffan och mysa framför tvn.Juste fick en fråga, mina cheap monday jeans kostade 400:- men dom skulle evtuellt höja priset. Och vad jag köpte till min underbara pojvän kan jag tyvär inte skriva i bloggen. I med att han läser den sjäv. Ha det så bra kram!

ut på en promenad

Nu när jag endå är ensam hemma och allt. Så tänkte jag gå en liten promenad med "lilla" vovven. Det var väldigt länge sen vi var ute på en riktig promenad. Så nu ska jag slänga på mig några sköna byxor och sen smiter jag nog ut. Är väldigt trött men jag orkar inte bara sitta inne. Måste kolla upp om det går något roligt på tv ikväll.
Älsklingens plan gick inte vid 6 utan halv 8 tror jag han sa, aja han skulle ringa innan han gick på i alla fall jag kommer sakna honom jätte mycket. Även fast det bara är 5 dagar. Aja ha det bra så länge, kram!

en efterlängtad fredag

Gud klockan är redan halv 6. Aja har precis varit i stan med Simona, egentligen skulle Kimberly hängt med men hon kunde inte. Hittade ett par skit shyssta prllor i stan som både jag och simona fastande för. Båda fick med sig dom i en påse hem. Hittade även en present till min älskling. Vi tog en liten fika, eller ska man kalla det mellan mål kanske. Aja det blev en grillad ost och skinka med en onyttig, men god läsk. 

I skolan gjorde vi inte så mycket, vi hade en matte diagnos och brottning på gympan. Jag älskar att det är fredag!
jag vaknade bredvid min älskling, och fan vad vi har bråkat om täcket inatt. Han berättade att han även fick sova utan ett tag. opps! förlåt mig älskling. Men du och jag behöver 2 täcken när vi ska sova.
Vi hade det  i alla fall mysigt. Nu är han i Göteborg och hans plan går runt 6 nån gång tror jag, om jag inte minns fel.
Ikväll har jag inget planerat tror jag bara ska vara hemma med mamma och ta det lugnt. Är super trött efter den här veckan. Fast den gick rätt snabbt, i med att vi hade studiedag i måndags.

¨

idol kväll

God kväll allesammans, Nu har vi gjort en del sen sist. Älsklingen kom hem med pizza och det smakade fint. Sen så var mamma snäll och lät mig sova här ikväll. Så vi tog en sväng hem till mig och hämtade lite saker. Nu sitter vi och kollar på idol tillsammas i soffan. Imorgon så ska jag förodligen gå in till stan med Kimberly efter skolan. Ska försöka till lägga något i garderoben och även köpa present/presenter till min älskling som han ska få när vi har 1 år tillsammans.

Och måste säga att idol juryn väljer helt fel personer. Det var en kille nyss som verkligen inte hade något speciellt allt. Och de typ avgudade honom. Och dessutom så kommer ju nästan alla killar in med en gitarr i handen, kanske inget fel med det. Men att alla har det? Jag har ingen favorit i idol än så länge. Har ni?

mat, svar och annat

Nu är min älskling och köper pizza till oss. Ingen av oss är pigga och därför så bestämde vi oss för att hämta hem istället. Ska ta och besvara en fråga.

Jag vet tyvärr inte vad mitt löshår heter. Men istället för att håret sitter på en träns med clips, så är det hår slingor som har silikon i toppen. Och för att fästa slingorna kan man göra på olika sätt. Man kan smälta fast det med en tång, eller så som jag har gjort. Att man köper micro ringar och fäster dem. Jag ska förmodligen fixa till mitt hår i nästa vecka, då kan jag visa en bild så du förstår lite bättre.

Imorgon är det äntligen fredag, så skönt att ha en hel helg framför sig. Kommer kännas konstigt när älsklingen inte är hemma och att man inte kan träffa honom. Men på tisdag kväll kommer han ju hem igen.
Hinner nästan aldrig blogga på morgonen tyvär. Jag är lite för morgon trött nu när skolan kommit igång ordentligt.
Det här var väl allt jag hade att säga. Ha en trevlig kväll, kram!

TORSDAG

hejsan, nu sitter jag hemma hos älsklingen min som åker till Barecelona imorgon. Lite senare så hade vi tänkt att gå ut och äta någon stans. Mysigt. Jag kommer sakna dig. Tråkig skola men dagen gick relatift fort. Vi gör inte så mycket, sitter bara och glor på tve och har allmänt mysigt. Har inte så mycket mer att skriva. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

buenas noches

Nu orkar jag inte vara uppe längre. Det var en tidig morgon och lång skola. Jag är helt utmattad. Älskling ringde nyss och skrek av lycka i telefonen. Nu har han och hans bror bokat biljetterna till fotbolls matchen de ska kolla på i Barcelona. Nu ser min bäddade säng väldigt lockande ut så ni får sova så gott. Kram!

hemma

Nu är jag hemma och sitter och kollar på idol med mamma. Mamma kom och plockade upp mig vid 17.30 så åkte vi till eurostop. Fick ätligen med mig en sport bh och även smink borttagning som var välbehövligt. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Sport bh köpte jag på H&M för endast 149 :- skit behaglig. Nej nu ska jag ta och kolla vidare och sen hoppar jag in i duschen. Ha det toppen kram!


hos alexandra

Hejsan här sitter jag i Alexandras rum och har lte små ont i huvudet. Det var en väldigt jobbig dag i skolan som gicki slomotion. Vi har inte gjort så mycket, men snart ska vi steka hamburgare. Slutade kl 15.00 idag. Ikväll ska jg gå och lägga mig tidigt och även ta en lång dusch, för att försöka bli av med huvudvärken. Nej nu ska jag springa till köket. Ha det toppen, slänger in en bild på dagens plagg kram!



Linne : H&M
Kofta : Topshop
Halsduk : gina
Jeans :´cheap monday
(ursäkta den dåliga bilden)

super trött

Hejsan, Nu är den super trötta My hemma och ska berätta lite kort om dagen. Älsklingen kom och hämtade upp mig, så åkte vi för att köpa tårta. Det blev en mycket intressant banan tårta. När vi kom hem satte vi oss i köket och musade på varsin god bit. Sen har vi inte gjort så mycket mer än att bara slappa och mysa. Senare blev det smarrigt käk plus att jag därefter tog en tårtbit som var kvar sen innan.

 Mellan 20-21 satt vi och kollade på ett program som handlade om svennar som åkte till fattiga länder. mitt ute i ljungen och bodde i små hyddor. Det är skit tufft att folk verkligen vill prova på det. I 3 hela veckor ska dom leva som dem. Skulle gärna prövat det men är så jävla rädd för kryp, och dessutom så skulle jag inte kunna äta deras mat. Tyvärr. Skulle ni kunna prova på att leva så?

Jag är lite små besviken på att min statistik har sjunkit idag. Mycket tråkigt men aja. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Kram!

to be honest

jag har inget att göra så jag kör på en frågestund. Enjoy!


1. vad använder du för schampoo och balsam?

- Gliss, det är olika just vilken av dem men just nu andvänder jag det för färgat hår.


2. hur du löshår? och vart isf har du köpt det & vad kostar de?

- Ja det har jag. Men jag har inte clips utan sånt som sitter fast. Jag har köpt det på tradera (nytt) för bara 300 kr. mycket billagare och mycket smidigare.


3. är du öppen för att träffa nya kompisar via msn och sånt och sen träffas? isf vilket årtal tex mella 95-91 lr ngt:)

- Ja asså både ja och nej. Bakom skärmen kan man vara precis hur man vill. Man kan ljuga om vad som helst. Men jag säger inte att jag inte vill lära känna nya människor, för det är alltid trevligt. Om man bor i samma stad eller i närheten så tycker jag man kan träffas och gå en sväng på stan kasnke. Nog något i den åldern bara vi passar tillsammas och har kul så!


4. favorit film?

- Jo det beror på vilken slags film. Men min absoluta favorit är Män som hatar kvinnor.


5. hur ser din familj ut?:)

- Ja nu vet jag ju inte om du menar utseende messigt eller hur jag bor. Men jag kan säga som sähär. Jag bor med min mamma och pappa har ny fru + hennes 3 barn. Där är jag inte så ofta. Men snart flyttar dom till ett mer centralt läge. Och det ligger bara 100 m från skolan så kommer gå dit oftare då. Om du vill att jag lägger in bild så säg till!


6. vad gjorde du i stockholm?:)

- Min kompis Alexandra skulle dit och hon undrade om jag ville följa med. Vi hälsade på hennes moster, shoppade och åt god mat.

7. vad har du för plattång?:)

- Jag har 2 st Båda med märket melissa. Jag tycker att dom funkar perfekt. Båda har keramik plattor och kan gå upp till ca 200 grader. Och det är de som gör dem så bra.

8. använder du ngt värmeskydd & isf vilket ?

- Hehe, nej jag är grymt elak mot mitt hår + löshår, och skippar det.

9. hur ser en myskväll ut för dig?:)

- En riktigt bra film, massa godis och massa kuddar + ett täcke! Då är det riktigt mysigt!

10.  hur länge har du och din pojkvän varit tsm?:P

- Vi har snart varit tillsammans i 11 hela månader. Den 24 sep.

11. har du tips för en bra present till sin pojkvän:)?

- Alla killar uppskrattar en t-shirt eller kalsonger. Men man kan även ge något snyggt smycke. Det är ju inte bata tjejer som andväner det. Ett snyggt armband eller halsband kanske?

Hoppas svaren på era frågor dög!





hemma från skolan

Hejsan nu har jag varit hemma ett tag och har precis lahat mat till mig och mamma. Det blev tortellini med köttfärs i, mums. Kort skoldag med bara 3 lektioner, super skönt! Hände inte så mycket mer än att vi hade diagnos på engelskan, fast det var enkelt.

Om ca 3 timmar så kommer älskling för då ska vi åka och köpa tårta till Pia. Sen ska det hem och firas! Längtar det är ju riktigt trevligt med kalas. Och om 3 dagar åker min älsklings pojke till Barcelona i ca en vecka. buhhuu!
Fast det kommer bli en upplevelse för dig älskling, och jag är glad för din skull. Jag kan inte slua tänka på när jag och älskling + hans familj var i Thailand i sommras. Jag SAKNAR det med stora bokstäver.

Här slänger jag in en bild på dagens plagg:



Tröja : H&M
Jeans väst : CC-OO ( tror jag det heter)
jeans leggins : vero moda

lägg dags

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Har kollat på Hollywood fruar och gud vilken bitch "Anna Anka" är. Hon klagar på precis allt. Men det är ju det som gör det hela till en show. Aja har hunnit med att duscha i pausen också så ska bara föna håret och sen sova. Sov gott kram!

tv mys

Det var tydligen inte idol idag. Så jag och mamma kollar på sveriges fulaste hem med simon och tomas. Älskar inrednings program. Älskar inrednig över huvud taget, Tycker det är skit kul med nya möbler osv. Har även gjort varm choklad med marsmallows i. Tyvär blev koppen så varm att jag inte kan hålla i den. aja nu ska jag kolla på tvn igen. Ha det!

Tack!

gu vad många frågor som rullar in nu. Det är verkligen jätte kul att ni är intresserade och att ni gillar min blogg. Om ni vill att det är något jag ska förbätta eller något som ni tycker jag ska ta upp, så bara säg till. Är inte negativ till att pröva nya saker. Jag blir verkligen jätte glad av era kommentarer. Ställ fler frågor! spelar absolut ingen roll om det är samma person. Det är bara kul. Funderar på att göra en hotmail som jag bara ska ha till bloggen. Då ni kan kontakta mig på något annat vis än att kommentera på bloggen. 

Nu har jag en fråga till er läsare:
Hur många inlägg vill ni att jag ska skriva om dagen?

Hemma från stan

Sha nu sitter jag hemma och kom hem för en stund sedan. Vi har varit i stan och fixat presenter till pia och sen så käkade vi lite också. Så imorgon blir det kalas! jaha i morgon är det skola som vanligt men slutar 12.20 så ingen fara. Nu vill jag ha min skinn jacka som jag glömde i stockholm. Sitter och har tråkigt och vill att klockan ska bli 20.00 så jag och mamma kan kolla på idol. Nu ska jag måla naglarna, funderar bara på om jag ska ha långa röda eller kortare svarta. hmm.. Aja vi hörs senare ha det, kram!



Jag och världens vackraste!

Måndags eftermiddag

Hejsan, nu har jag precis kollat på ett program som handlade om förlossningar. Helt sjukt, det var en kvinna som skulle föda fyrlingar. Hon fick 2 killar och 2 tjejer. Fast ganska smidigt. Man behöver bara vara gravid en gång.  Det var även en massa andra som födde trillingar, tvillingar och "enskilda" barn. Men gud vad det ser läskigt ut med tjejsarsnitt. Aja nu vet jag hur det såg ut når jag kom till liv.
 
Nu kommer älskling snart hem och då ska vi in till stan. Jag är helt otroligt sugen på en varm baguette på EH. Så hoppas på att älskling också är det. Nej nu får han allt ta och komma. Har saknat honom sen han gick imorse.
 Aja har inget mer att säga. Ha det toppen, kram!


nahe..

Nu har jag tagit massa bilder men absolut ingen blev bra. De enda bilder som blir bra är med webcamen, och de bilderna blir gör suddiga för att ha på header. Så jag får väl nöja mig med den fula header bilden ett tag till. Nu ska jag springa ner och äta något hade jag tänk. Och sen vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo älskling kommer faktiskt hem om typ 3 timmar, yeeey! Aja ska kila, ha det kram!

Bilder jag tog med webcam.






sov morgon

God morgon nu sitter jag i älsklingens soffa, ska snart göra mig i ordning och sen försöka ta lite bilder till min header. Det är jätte kul när ni ställer frågor, så fotsätt med det! Kommer förmodligen ha "to be honest" en gång i veckan. Min favorit kommer hem runt 15.30 och då ska vi in till stan och köpa present till Pia (pontus mamma) som fyller år imorgon. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Ha en trevlig måndag, kram!

goodnight

Nu börjar det bli sent så jag och älskling säger godnatt och därefter så kryper vi ner i sängen. Imorgon ska jag vara ensam hemma i pontus vind. Sen kommer han hem och då ska han till stan, och jag tror jag följer med. Jag och älskling har bott ihop den här helgen. Aja sov så gott, Kram!

Söndag

God kväll, har inte haft någon vidare uppdatering idag men har inte orkat. Nu sitter jag i alla fall hemma hos min älskling, ska nämligen sova här. Har studiedag imorgon så slipper gå upp. Har inte gjort så mycket idag mest tagit det lugnt och slappat i soffan. Sen lite senare så kom älskling till mig och sen åkte vi hit. Just nu sitter vi och kollar lite smått på den nya serien på 4an, kommer inte ihåg vad den hette men den verkar bra.
Imorgon hade jag tänk att göra en ny header, bara jag får någon bra bild så. Aja nu ska jag försöka komma in i programmet. Och om ni har frågor så bara kommentera, svarar på dom inom en vecka i bloggen. Ha en trevlig kväll. Kram.


to be honest

En läsare ville att jag skulle ha frågestud, så nu kommer den. Fick lite snålt med frågor men får väl köra frågestud fler gånger.

1. Hur gammal är du?
-Jag är 13 och fyller 14 den 26 okt.

2. Hur lång är du?
- Jag är 175 lång.

3. Hur mycket väger du?
-Jag väger 55 kg.

4. Vad andvänder du för smink?
- Fondation: Maybelline och Lumene. Rouge: H&M´s egna. Mascara: Mary kay.


5. Vart köper du dina kläder?
-Oftast på H&M, Gina och bikbok. Fasst köper klar det jag tycker är snyggt och har shysst prisklass.

6. Hur blev du och Pontus tillsammans?
- För snart 1 år sedan så hade vi tema vecka på skolan. Vi har haft lite små kontakt på msn innan det men aldrig träffats på fritiden. I alla fall så började vi prata och efter några konversationer så ville han att jag skulle hänga med honom hem. Jag kom med en väldigt dålig borförklaring. Jag sa att jag var tvungen att gå hem och byta strumpor. Givetvis så ville jag bara hem och göra mig snygg för honom. När vi hade träffats 3 gånger åkte han till Thailad i 2 veckor. Och dagen innan han åkte blev vi tillsammans. Den 24 oktober 2008.


Gomorgon söndag

Godmorgon, Nu har vi precis gått upp men vi har varit vakna ett tag. Älsklingen ville nämligen kolla klart på scooby doo, sötnos. Nu ska vi i alla fall springa till köket och ta något att äta. Vi kom inte in på Petter igår, så vi gick och köpte godis och bestämde oss för att ha en myskväll med tända ljus. Och det var faktiskt riktigt skönt. Men nu ska vi äta, ha det kram!



två trötta sötnosar.

Nu pyser vi!

Shenare, nu ska vi starx kila iväg, vi hoppas på att vi kommer in. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte det. Men annars kommer vi väl hem igen om vi inte hittar något annat att göra. Orkar inte skriva mer. Ha en trevlig lördags kväll. Kram!





inför kvällen

hejsan, nu är jag hemma efter en lång dag. runt 3 stack jag älskling plus hans bror till euorostop och kikade lite, sen körde de mig hem och nu har jag käkat med mamma. Har även plockat iording lite på mitt rum, skönt! Nu ska jag ta och fixa mig lite inför ikv, eller ah har fixat allt utom kläder. Det är alltid lika svårt att komma på vad man ska ha på sig. Vi ska i alla fall ge "Petter" kvällen en chans, inte säkert vi kommer in. Men båda jag och älskling diggar Petter så, hoppas. Ha bra, vad gör ni ikväll?




Såhär ser jag ut just nu.

god morgon

hejsan, nu har jag vaknat hos min älskling som kom och hämtade mig runt 23.00 tiden igår. super mysigt. Nu har vi i alla fall käkat lite frukost och nu sitter vi och kollar tv. Ikväll har vi en fundering på att kolla på petter som kommer till lilla Halmstad idag. Annars har vi inga planer. Nu ska vi krypa ner i soffan och mysa. Ha det toppen, kram!

nu är jag hemma igen

Så nu är jag hemma igen, filmen var skit rolig. Och mysigt att hitta på något med mamma. Jag skrattade nog varannan minut minst. Jag rekommenderar den verkligen. Aja ni sitter jag och mamma och kollar på idol, och vi fortsätter skratta. Träffade min älskling i stan som var där en sväng med sin bror från Göteborg. Nej nu ska jag glo på tven igen. Ha en trevlig kväll, kram!

Nu sticker jag

Shenare, nu ska jag bara ut med hunden sen går jag och mamma in till stan. Och nu så har ni fått en bild på vad jag har på mig. (Hade inte det i skolan) Så ni får ha en toppen kväll. Kram!



 
Linne: H&M
Kofta: gina
Tights: H&M
Skor: converse

äntligen fredag

Tjingeling, nu är jag hemma från skolan. Skolfotot gick åt helvete, och jag menar verkligen helvete. Aja vi skulle haft bebis tema men vi fick inte ha nappar så de flesta hade nallar istället. Hann inte ta foto på min klädsel idag och nu är det för sen för har gympa kläder på mig. Tänkte ta en snabb dusch och sen ska jag och mamma gå på bio ikväll. Skulle egentligen sova över med kimberly men vi tar det på söndag istället. Anyway, vi ska se sommaren med Göran, och det är fan andra gången jag är på bio denna veckan. Jag skriver nog ett inlägg innan jag sticker in till stan. Hoppas ni har haft en bra fredag, KRAM!

jag och simona. (ignorera mig tack)


ett sista inlägg

hej igen, nu har jag målat naglarna, varit ute med hunden med mamma och duschat så nu återstår bara en sak. Vad ska jag ha på mig imorgon!? Kan ju inte be om några råd för har bara lagt ut en bild på min klädsel. hmm..
Tänk till nu my! nej men kanske dags att ta en liten försiktg titt i garderoberna. Klassfotot är inte det jobbiga utan det enskilda. Oj vad klockan går kanske dags att kila iväg in på rummet. Sov gott och dröm sött. Kram!


klockan 21.25

god kväll, nu har älskling precis gått och vi har haft en mysig eftermiddag/kväll. Vi har lagat mat, jag har fått massage och kollat på idol.
har fått några frågor som jag ska ta upp på frågestunden som jag hade tänkt att ha på söndag. Så missa inte det. Sitter här och målar naglarna och sen hade jag tänkt att hoppa in i duschen, och sen så kommer ju mamma hem snart. Ni får jätte gärna skriva mer frågor. Har skrivit klart ett NO arbete också, det gick väldigt bra. Imorgon är det skolfoto, är alltid lite små nervös. Har ingenaning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ser ut. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi sen. kram!

Den fjärde dan på veckan

Hejsan nu är jag hemma från skolan och gör inget speciellt. Om ca 1 timme kommer min älskling hit och då ska vi laga mat, det blir lasange. I skolan hände det inget speciellt är bara allmänt trött efter idrotten. joggade/gick 3 varv dvs. ca. 4 km. Har verkligen ingen bra kondition. Imorgon är det skolfoto och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Så  ska rota lite i garderoen och para ihop något snyggt. Nästa helg åker min älskling till Barcelona och kollar på fotboll i 5-6 dagar. Kommer sakna dig.. Imorgon ska förhoppnings vis Kimberly sova här och sen så blir det ju en extra lång helg, för har nämligen studiedag på måndag. Ha en fortsatt trevlig dag, kram!


Torsdag

hejsan nu rusar jag snart iväg till skolan, kommer hem runt halv 3 och sen kommer älsklingen vid halv 5 och så ska vi laga lite mat. Nu får ni ha en trevlig dag, kram!

                                                                DAGENS PLAGG: 



halsduk: gina tricot
linne: bik bok
Kofta: gina tricot
chinos: rut m.fl.
skor: converse

090909

god kväll, har inte kommit någon vart, mina sysslor liggen forfarande och väntar på mig. Men i alla fall så vill en läsare att jag ska ta bild på min outfit och skriva vart jag köpt det. Och dessutom ha en fråge stund, så om ni har frågor så fråga på! svarar på det mesta förutom fullt privata saker. Skriv alla knasiga, fåniga och galna frågor så svarar jag på dom inom en vecka. Ska försöka ta bild på min outffit så ofta jag kan men inte alltid man har tid. Nu ska jag plugga, på riktigt. Det är typ eh.. 4 gången jag säger det nu men ska faktiskt det nu. Sitter med mamma i soffan och kollar på tv så då har jag lite sällskap. Ha en underbart trevlig kväll, kram!


dansa

Det är helt sjukt vad jag har saknat att dansa på senaste tiden. Jag började dansa när jag var 8 och sen slutade jag när jag skulle fylla 13. Ville inte sluta utan det blev en massa strul. Nybörjar gruppen var tvungen att slås ihop med min grupp och sen fick vi även ny tränare. Han hade inga erfarenheter av att dansa showdance utan allt blev bara som en stor deg. funderar på att börja efter jul men hatar att börja själv. Det låter väldigt barnsligt, men har verkligen sjukt svårt att lära känna folk. De flesta av mina vänner är fullt upptagna utav annat på fritiden och andra är nog bara inte intresserade. Saknar söndagarna 12.00-13.00. Aja får väl tänka på saken men ska i alla fall ta och plugga nu. Och sen eventuellt städa om jag orkar.


onsdags mys

Nu hade jag tänkt att ta ett långt bad med levande ljus. Är på lite sådär halft dåligt humör. Sen kanske jag ska göra ett försök att städa rummet senare. Har inte pluggat än har inte orkat så det måste jag också hinna med. glöm nu inte att rösta på mig. Aja nu ska jag tappa upp vattnet. ha det så länge kram!


lång onsdag

sha! kom hem för skolan för en stund sen, och jag och Alexandra har precis lagat wok, yum yum. Det var en läsare som undrade vad min nya hårfön hette och den heter., mini pro hair dyer 1000W fabulous( OBH NORDICA)
Idag ska jag och alexandra bara ta det lugnt och plugga Hk matte och eng. Juste jag är med i en omröstning om att bli veckans blogg, så var snälla att rösta på mig på: http://ehliiiin.blogg.se/2009/september/veckans-blogg.html#comment . vinnaren utses på söndag. Är super trött så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Och en liten hälsning till min sjuk ÄLSKLING: krya på dig<3. Nej nu ska vi sätta oss och kolla på top model och sen plugga. Ha en fortsatt trevlig onsdag, kram!

god afton

hejsan, Idag har jag varit med älskling, fick världens coolaste hårfön. Tack så hemskt mycket älskling! Han har skämt bort mig hela dan, masserat mig bjudit mig på mat och gett mig present. Han är verkligen hur gullig som helst. För övrigt har vi inte gjort något speciellt vi somnade ett stund och sen har vi kollat på män som hatar kvinnor, det är min favorit film. Har dock sett den innan men det var ett tag sen. Nu är jag i alla fall hemma har precis duschat och nu ska jag gå och lägga mig och ringa älsklingen. Hoppas ni haft en bra dag, kram!


Den är mycket snyggare i verkligheten, och den är rosa inte lila.

tisdags morgon

hejsan, nu sticker jag alldeles strax till skolan. Slutar 12.20 idag så ingen lång skoldag för min inte. Efter skolan ska jag nog hem till min  sjuka älskling. Aja ha en toppen dag, kram!

Mysig måndags kväll

hejsan, nu kom jag hem från bion för ca en timme sedan. gick in till stan vid halv fyra med min älskling och kikade lite i affärer. Monki har nu öppnat i Halmstad vilket är lite små trevligt. Köpte en sjal, shampoo och balsam, alltid något. Vi skulle egentligen se sommaren med Göran men vi ångrade oss och kollade på den nya BECK filmen istället. Den var mycket bra men inte lik de andra BECK filmerna. Har i alla fall haft en underbart mysig eftermiddag och kväll men min älskling. Vad har ni gjort ikväll? Ha det toppen, kram!




Puss på dig älskling.



smått och gott.

den 7/9

Sha, nu är jag hemma från skolan oc har precis käkat lite av tacosen som blev över igår. helt okej dag i skolan och vi fick veta att det "underbara" skolfotot är på fredag. Och alla samtals äment gick över till, "vad ska jag ha på mig", hur ska jag ha håret" , ja ni fattar. Klassen kom i alla fall fram till något skit roligt som jag inte kommer avslöja för äns fotot är taget. Ikväll ska jag och min älskling gå på bio (sommaren med Göran) vilket ska bli väldigt mysigt. Vet bara inte om vi ska gå på 18.30 bion eller 21.30, Men filmen var ca. 1.30 timme. Ska snart försöka på börja ett litet arbete om fett, om jag orkar. Men ni får ha en fortsatt trevlig måndag. Kram!


Ursäkta mig



Hejsan, förlåt för att jag inte har uppdaterat idag men har haft fullt upp. Kom hem vi 5 halv 6 och då hoppade jag in i duschen, sen var det att packa upp väskan och sen kom älskling. Vi hade det mysigt och kollade mest på tv och åt tacos. Det var väldigt skönt att träffa både älskling, mamma och såklart "lilla" vovven. Nu ska jag snart gå och lägga mig, börjar 8.40 imorgon och slutar 13.10. Hoppas ni alla har haft en trevlig helg precis som ja. Ha det så bra, Kram!

sweet dreams

Nu hade jag tänk att bädda i köket så att vi kan gå och lägga oss. Och juste glömde säga att vi såg Carolina Gynning i stan idag, lite små häftigt. Just nu sitter vi och kollar på ALL ACCESS på mtv, inte så intressant men men. Ni får sova så gott. Kram!

Mysig kväll

Nu har vi kollat klart på filmen, den var riktigt bra. Kommer inte riktigt ihåg var den hette. Imorgon åker vi hem igen, och då ska jag träffa min efterlängtade älskling. Har haft en mysig helg i Stockholm. Aja vi hörs lite senare.
ps. Måste säga en sak till mamma! Tack för den gulliga kommentaren, och om du ser detta så vet du att jag älskar dig. Kram!

Stockholm dag 2

Hejsan nu är jag hemma efter en lång dag på stan. Har varit hemma en sväng och duschat, men har precis varit och hyrt film och köpt godis. Hittade i alla fall ett par skor och underkläder, och så klart en liten present till pojkvännen. Nu ska jag hjälpa till med maten och sen ska vi sätta oss och glo på film. Ha en trevlig kväll, Kram!



In till stan

Nu ska jag och alexandra ta oss in till stan. Hoppas alla får en trevlig dag. Saknar dig älskling men vi ses imorgon. ha det så bra, Kram!


Hej igen

Nu tänkte jag stänga av data, orkar inte sitta längre. Har haft en jätte mysig dag. Så kul att vi äntligen gör något tillsammans det var så himla länge sen. Sitter och kollar på när alexandras lillasyster Agnes som springer omkring här och leker. Jag saknar min älskling men jag hoppas att han får en trevlig kväll och helg precis som jag. Ska försöka hitta något snyggt imorgon. Kanske hinner uppdatera innan jag åker in till stan imorgon men lovar ingenting. Ni får ha en underbart kväll och sov så gott!

I lilla lägenheten

hejsan , förlåt för värlidigt dålig uppdatering men vi fick det inte att funka i bilen, tyvär. Har i alla fall varit i stan idag, felra timmar men konsigt vis hittade jag inget. Men ska in imorgon igen. Hade lite otur på vägen hem från stan. Vi skulle ta bussen och gå av på en hållplats, som visade sig inte fanns. Så vi åkte så långt bussen gick och sen försökte vi få tag på Lotta (som bor i lägenheten) Vi hade alltså lyckats ta fel buss. Vi stog ute i regnet och frö s som bara den. Efter någon kvart kom hon och mötte upp oss och vi började vandra blöta hemmåt. Sen dess har vi bara varit hemma och varit ute och käkat. Resturangen hette Primo och det hade väldigt god pizza. NU sitter vi båda två med våra datorer och bloggar för fullt. Nu kan försöka udvika mina konsiga miner på bilderna. men men Ni får ha det så bra, Kram My!





Stockholm

Hejsan hinner inte skriva så mycket hörs ikväll. saknar pontus jätte mycket :(!! ha det kram!

Sov gott allihop

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar bli rätt sent om man ska upp klockan 05.30, ush! Vi har duschat i i var sin dusch i typ en timme. Och sen satte vi oss och pysslade lite med hår + löshår. Kommer nog att uppdatera i bilen om vi får det att fungera, men hoppas på det. Har varit dålig med bild updaternar men det kommer.Kommer att
sakna dig bäbis! men saknad förstärker kärleken, jag älskar dig mest. som gott allihopa,kram!


Stockholm imorgon

Hejsan nu sitter jag hemma hos Alexandra och har nyss käkat äppelpaj,mums. Längtar tills imorgon, detska bli så himla kul. På söndag kommer vi köra från stockholm vid lunch tid. Kommer hålla mig uppdaterad men kanske inte många gånger om dan,utan senare på kvällarna. Nu ska jag snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Kommer faktiskt inte på något mer, så vi hörs senare, ha en fortsatt trevlig kväll! 

torsdag

Hejsan , kom hem från skolan för drygt en halv timme sen. Klassen har varit och spelat fotbollsgolf i regnet. Detvar inte speciellt kul så inget jag rekomenderar att prova på. Nu ska jag packa lite grann, åker runt 6 på morgonen.Ska tillbringa natten hos alexandra. Runt halv fem kommer Pontus hit imed att vi har en del att prata om.. Nej du ska jag springa och leta efter en tänkbar väska att packa i. Hörs senare, kram!

Grubbla

Här sitter jag och grubblar. Har inte gjort ett dugg idag.
Har suttit i soffan och inte orkat någonting. Tänke börja
packa lite smått till stockholm om en stund. Är inte på
speciellt bra humör som ni kanske märker. Ska ha bättre
uppdatering imorgon. Kommer att hålla mig uppdaterad
i stockholm för tar med min laptop dit. Vi ska bo i en etta
med alexandras familj. Trångt men det ska väl gå bra ändå.
Det ska bli mycket kul i alla fall. har inte så mycket att skriva.
Skolan var lång och tråkig. Det kom först en polisbil och snackade
med några killar och sen någon timme senare kom ambulans.
Varför vet jag inte. Älskar som jag hatar. Ha det!


Onsdag

Har varit hemma någon timme nu men har inte
orkat att blogga, hade några saker som jag var
tvungen att lösa/fixa. Har haft lite varigerat humör
idag, Har ingen lust att gråta men kan inte le.
Men jag ska i alla fall till stockholm med Alexandra
på fredag och stannar tills söndad! jippie!
Nu så väntar jag bara på att mamma ska komma
hem så vi kan prata om stockholms budgeten,
imed att jag redan lyckats ta slut på alla mina
egna pengar. Ha en fortsatt trevlig onsdag, kram!


buonanotte

Nu hade jag tänk att gå och lägga mig.
Är väldigt trött och sen så ska jag ju oska
gå upp klockan 7 imorgon bitti. Har hemkunskap
imorgon, äntligen! Har varit en mycket bra dag
och humöret har hållt sig på topp hela dan.
Vivere la vita!

Ber om ursäkt

Hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen idag men
har inte hunnit. Efter skolan kom älskling och hämtade
mig, så körde vi in till stan och käkade lunch. Sen
åkte vi hemmåt och la oss och kollade på en film,
som handlade om aids, skit bra. Senare lagade vi
mat åt hans familj. Nu är jag hemma och måste
göra läxor som jag har tills imorgon, spanska och
matte. Juste fick en kommentar angående om jag
har någon reklam. Och nej det har jag inte, förurom
den reklam som finns av sig själv som andra har.
Och tack för alla trevliga kommentarer, de uppskrattas.
Ha en mycket trevlig kväll!  Vivir la vida.

Tisdags morgon

Nu ska jag straxt kila iväg till skolan. Slutar 12.20
idag så har bara 4 timmar i skolan. Efter skolan
ska jag och älskling käka lunch i stan, så vi hörs
lite senare. Ha det bra kram!

RSS 2.0