LET'S GO YES OR NO?


F to the U to the N

Jag vill en jävla massor nu.

SLEEP ALL DAY


No school today either. Sov till klockan fyra i min underbart sköna säng. Nu ska jag snart på börja ett engelska "arbete" tills imon och senare blire Ankan på tv. SItter och dreglar över snygga outfits och försöker kopiera dom med min egna garderob.. vilket går sådär. Bye bye!

BEAUTY IS A SHAME


HAVE 2 HAVE



Måste införskaffa ett par svarta knästrumpor.  Picture: fashiontoast

I LOVE YOU

                                           

EGO

 


INSPIRATION HIGH LEVEL


Picture: http://karinbylund.blogg.se 


BORING DAY/MYCKET ATT GÖRA

Hey there, stannade hemma ifrån skolan idag och har pluggat sen klockan 11. Lärarna är ju alltid lika duktiga på att sätta upp allt på en och samma vecka. Just nu sitter jag och vräker i mig bacon och äggrörna och ska strax skriva klart ett arbete. Latero!


NIGHT

Ska sova måste sova vill sova godnatt.

SÅ MÅNGA FRÅGOR BLEV DET

Var får du inspiration ifrån? Bloggar, mina två favorit fotografer viktor vauthiers och Elias Tahan, wildfox och kändisar mm.

har du gjort något med någon kille efter pontus? Ja jag har typ haft sex med mer än 15 killar sen vi gjorde slut eller nej vänta han också, menar typ över 16 killar och just nu dejtar jag cirka 5 killar samtidigt. Och jag har blivit totalt sexberoende och jag klarar mig inte utan sex en ända dag. Seriöst det är mitt privatliv och verkligen ingenting jag skulle skriva om i bloggen.

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas? Bloggen gjorde mig glad och man märker att det är två tjejer som vet hur man har kul!

något tips på sommarjobb? Nej tyvär, jag vill faktiskt jätte gärna jobba som barvakt men det är väldigt svårt att få tag på.


tips på snygga kläder? Mycket biege och grönt i olika nyanser, själva plagget tycker jag ska vara enkelt och tunnt.


bästa glass sorten? Jag är ju total galen i choklad så jag måste säga magnum!

vet du vart man kan köpa svarta liknande cykelbyxor? Jo jag vet att det finns på bland annat bikbok, men själv så klipper jag bara av gamla tights.



 


PATHETIC

Ibland undrar man vad folk tänker med. Och varför finns män egentligen? Kunde det inte blivit ett bättre kön än så?

I WOULDN'T SAY NO DR MARTENS


TIERD COMPANY


Som vanligt så somnade jag när jag bestämde mig för att plugga *suck*. Sitter helt utslagen i min säng och kräks snart av alla böcker som ligger omkring mig. Imorgon är det äntligen fredag igen, veckan har sprungit iväg det har verkligen gått ovanligt snabbt. Hoppas att veckorna bara flyter på nu så att man får underbart sommarlov. Har haft en jobbig tanke i huvudet idag, tänk om jag inte skulle komma in på frisör linjen vad fan ska jag göra då? verkligen ingenting annat som lockar mig, aja det gör jag! Nu oroar jag mig inte mer över det. Och dessutom så tycker jag att ni kan fråga lite fler frågor, dom kan vara totalt meningslösa. Nu ska jag göra något vettigt. Peace!

Hej bloggen tänkte bara pröva...

Hej bloggen tänkte bara pröva att mobilblogga. Jag sitter och pluggar som en idiot, har både en laboration och en text i spanska att skriva, ska dessutom läsa ut det bok tills imon och lämna in bokrecension plus ett paper nästa vecka. Och nej det slutar inte där jag har omutlig redovisning i engelska om en vecka samt uppspelning av teatern nästa vecka. Så nu har jag en del att göra. Latero!


LOVE IS IN THE AIR



21-04-10

Min dag har vart helt underbar, det var en trevlig fika med tjejerna i stan och fan vad glad jag blir i deraas omgivning. Efter det hängde Simona med mig hem och vi har inte gjort något speciellt. Bloggar snart och kom med fler frågor!

EGOTISTICAL BITCH



Lång dag proppfull av städning, mitt rum är nu kliniskt rent och jag tror att någon med damm fobi eller basillskräck på hög nivå numera skulle klara av att vistas i min lilla hörna. Nu har råttorna haft sitt lilla party under sängen ett bra tag så att städa var ta mig fan på tiden. Innan städnigen hann jag med både stan med vänner och eu-stop med mamma. Morgondagen: Fika med Simona & Erika och vingla runt i stan men får då fan passa min plånka nu. Nu tänkte jag sova, men ös in med frågor vad som! Peace brother!

QUIESTIONS?

Har ni frågor så fråga på, kör igång en liten frågestund. Go for it!


RANDOM


JUST PHOTOS





Pic 1: my converse, pic 2: my window, pic 3 n 4: shopping of the day.


22:43

Måste bara beskriva min konstiga upplevelse idag. Saker som jag absolut inte trodde ske just nu just här inträffade just idag den 19 april 2010. Det känns konstigt bra på något sätt, nu tar jag allt som det kommer. Livet leker! By the way sleep the night away.

INDIANA


Måste ju erkänna att stilen är lite små frän.

HEY BABY BE MINE?

                            

TATTOO INSPIRATION


FRIENDS

Vänner är människor som aldrig försvinner och som man aldrig lämnar. Kommer alltid ställa upp för mina vänner vad som än händer och när det än sker. För jag vet hur jävla mycket man behöver dom i dåliga stunder och utan sina vänner klarar man ingenting. Ville bara säga att jag älskar er och att ni betyder otroligt mycket för mig.

22:22 TIME TO SLEEP

Okej jag lyckades övertala mig själv att gå ut och stimulera fettet lite, ska försöka gå ut och röra på mig minst 3 gånger i veckan. Efter tampong perioden så kände man ju lite skulkänslor över de där 1 kg+ choklad. Aja anyway svar på en fråga: det står "vodka? nej tack jag är redan full" och ps. hanna du är också väldigt söt. Nu ska jag minst läsa 20 hela sidor i min stenålders bok och sen "sövah" som grabbarna från igår uttalade det. Sleep tight babes!


I PARTY MY PROBLEMS AWAY


FEELING THAT SO HIGH



17:46 - NOTHING DONE

Ligger forfarande kvar i sängen och har fan inte gjort något vettigt idag.

EL HATTO

Min beställning ifrån hennes & mau kom häromdagen så tänkte slänga in bild på hatten i alla fall, min lilla älskling..



THIS IS LIFE BABY


MY DAY

Min dag kommer vara en typisk söndag. Ska bara göra sånt som jag aldrig hinner med annars. Städa, ut och springa och bada det är vad jag ska göra, och dessutom så ska jag ta igen lite på bloggandet. Latero!

HELL OF A NIGHT

Kan inleda inlägget med att gårdagen var helt otrolig. Kortfattat så vart det hotellrum, uteställen och  fyllekäk som gällde. Vi träffade i alla fall ett gäng fotbolls grabbar ifrån Lidköping som var här och spela match i helgen. Vi tog oss till mårtenssons och festade järnet och efter det begav vi oss ut en sväng på stan. Slänger in bilder så får ni bilda er egen uppfattning. Peace n love!





INSPILLASHON


ANONYM OM HOLYDAY

men var du inte i thailand nyss:O:O:O?  Jodå det stämmer men inte får man nog av resor heller.

NÖJD?

Usch, hur kunde jag dejta det där? Att jag trodde det skulle fungera det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna det var inte den första i år och definitivt inte sista det brukar bubbla från start Med spännande prat Romantiska möten med kyssar Men sen tröttna jag direkt Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics Han är royalist Jag förtjänar faktiskt något bättre Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd För lång eller kort eller smal eller bred Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå Men herregud, jag kan få bättre än så
Jag har verkligen provat med allt Jag har träffat, för fan, hela världen Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj Jag har till och med surfat på nätet Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt Han skriver så fult och han sjunger så falskt Vilken läskig mustasch, alldeles för lat Var är hans sinne för humor?
Nej, jag hittar ingenting Ingen groda som blir min prins Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,när jag vet jag kan fixa vem jag vill?
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd För lång eller kort eller smal eller bred Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå Men herregud, jag kan få bättre än så
Dom har vart gamla, dom har vart unga Dom har vart smarta, dom har vart dumma Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt ag har gett alla den chans jag har kunnat Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga Men inte nånstans har det funnits nån man Som lyckats få mig att mjukna
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd Dom har vart gamla, dom har vart unga Dom har vart smarta, dom har vart dumma För lång eller kort eller smal eller bred jag vill hitta rätt men jag ser bara fel Dom har vart gamla, dom har vart unga Dom har vart smarta, dom har vart dumma Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så Dom har vart gamla, dom har vart unga Dom har vart smarta, dom har vart dumma För lång eller kort eller smal eller bred Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd

HOLYDAY

         

Bulgarien 2007.



Cypern 2008.

Är super sugen på att bara resa utomlands nu, bada i härligt vatten och klaga över svättet som ständigt rinner. Snubbla omkring bland okända människor med sand över hela kroppen.

  
           


HOLA GUAPAS

Har precis käkat lite idag har man ju turen att sluta 12.20. Idag ska jag barata det lugnt tänkte sätta mig med en bok i vår solen. Bloggen har varit orörd varför har jag inget svar på, har helt enkelt inte haft lusten att skriva något. Later dudes!

INSPO IN COLLAGE



FOXYMAN

  


PARTY PEOPLE


Fyfan vilken dröm att parta med dessa människor, för jävla ballt.


THE KOOKS - YOU DON'T LOVE ME

Sitter och lyssnar på låten om och om igen. Dessutom snurrar det runt lite problem i skallen. Jag tror att jag förstår dig nu.. fan.

MORNING

Godmorgon ber om ursäkt för min dåliga uppdatering under lovet men det har varit mycket annat som pågått. Men jag ska försöka komma igång nu igen. Har inga planer inför dagen men känner att det skulle vara trevligt att hitta på något ikväll eftersom att det är den sista "fria" dagen på lovet. Dessutom är ju vädret på topp så man kanske skulle ta och ge sig ut. Latero!


TANK JU GÖLS

Kan inleda meningen men att gårdagen var helt in sane. Kvällen började hos mig med brudarna och sedan begav vi oss till en grillfest men där höll vi inte hus speciellt länge. Efter det vart de efterfest kan man väl kalla det hemma hos mig, Fortsättningen går jag inte in på. Slänger in lite bilder från förmiddag till natt. CIAO!





Pic 1 ny jacka hennes & mau 200 spänn, löven it!


SOMETHING LIKE THIS?


Sten coola frillor som jag ska försöka mig på om det blir utgång ikväll.

DOWN TOWN

Kom hem ifrån stan för en stund sedan. Kände att jag inte bara kunde sitta hemma idag så en tur på stan med käraste Alexandra passade fin fint. Fick med mig prickiga sturumpbyxor och ögonfrans lim. Käkade även på hello och dom har nästan lite för goda baguetter. Nej mer har jag väl inte att tillägga. Seeyou later!


NIGHTNICELOOKGOOD?

Sitter och går igenom alla mina milijoner bilder på snygga brudar med snygga outfits. Försöker få inspiration till en mycket lyckad party outfit men det går si sådär. Kan slänga in lite nice pic's.

                  

BACK ON TRACK

De två senaste dagarna har datan varit avstängd och jag har inte haft någon lust att blogga. Men nu så är jag tillbaks på banan. Mer än såhär orkar jag inte skriva bloggar snart. LATERO!

?????????


Jag vill, vill du?

STAR BEHIND EAR

    
Hade gärna gjort en tatoo bakom örat och något som är jävligt snyggt är just stjärnan.

GO AWAY

Jag vill utomlands. NU!


WALKING

Har precis varit ute på en promenad och Danmark var great! Fick bland annat med mig nagellack och andra småsaker som kan vara bra att ha plus sådana saker som folk brukar åka till Danmark för att köpa. Just nu så gör jag ingenting kan medela att jag kommer hem imorgon någon gång på förmiddagen skulle jag tro. Slänger ut en liten outfit så hörs vi senare!


Den underbara pälsjackan som jag skrev om.

SENARE

Hemma nu, bloggar senare hoppas ni haft en bra dag! Peace!

NIGHT NIGHT

Nu ska jag strax gå och lägga mig och förmodligen hinner jag inte blogga förrän jag kommit hem ifrån Danmark men vi hörs imon. Släner in en bild på en snygg tjej med snygg outfit. PEACE!


HÄRLIGT

Nu lagas det mat för fullt och tidigare idag så var vi på en härlig promenad. Lånade mormors älskade pälsjacka som jag är väldigt kär i. Det strular lite med internet så därför jag inte kunnat blogga tidigare. Vi hörs fömodligen senare ha en trevlig fredag!


LEAVING

Nu håller jag på och packar och så fort jag är klar så åker vi. Jag hör av mig någon gång senare idag. Peace!



Dagens look!

VACKRA MÄNNISKA


Snyggt utseende, snygg stil.

LOVE FROM ALEXANDER WANG

                           

NICE NIGHT

Nu är jag hemma har precis käkat så kallad "kvällsmat" dvs kräm och macka. Mysig kväll med Alexandra och Simona vi snackade ilandsproblem och sånt som tjejer gör. Imorgon ska jag till mormor och morfar och på lördag ger jag mig av till helsingör över dagen och sen på söndag är jag tillbaka i Halmstad igen. Resten av lovet kommer tillbringar med underbara människor. Jag tror jag hinner uppdatera innan jag åker imon men annars får jag väl ta och göra det när jag är framme. NU: sitter jag och lyssnar på favvo låtar och ligger i min sköna säng. Later babylons's!

I'M OUT OF HERE

Nu beger jag mig alldeles strax hem till alexandra och taggar inför okänk destination, vi kanske hörs senare om hite ha en underbar kväll!

PLASTIC CELINE S/S 2010


HOME

Nu är jag hemma igen det blev en trevlig fika på EH's uteservering. Sen har jag även varit hemma hos pappa en sväng och nu är jag så gott som frisk. Ikväll får man väl se om man hittar på något. Vi hörs senare och slänger in lite favvo bilder som är tagna äv en av mina favorit fotografer Viktor Vauthiers. Puss!
 
                 

CITY

Nu ska jag strax in till stan och fika med pappa, som tur är så mår jag lite bättre idag. Och ännu mer tur är det att det precis slutatde regna. Jag hör av mig när jag kommer hem och så slänger jag in en outfit för dagen. Fred!



RSS 2.0