#2 LOVE OH LOVE




Slogs för livet för att kunna behålla bästa platsen, en av killarna i bandet satt händerna ihop som ett hjärta mit mig efter konserten! Jag är lyckligast i världen. Det var en otroligt skön kväll med sköna människor!

HELSINGBORG HELSINGÖR HOFFMAESTRO 1#




Otrolig kväll vad mer kan man säga? slänger in fler bilder later that night.

AND THATS HOW WE DO IT

Tältat inatt med 3 nära och underbara brudar + los lallos som han nu mera kallas, vi har vart dom frächaste på jorden och gjort precis allt. Kissat och bajsat runt om hela tältet jagat får trampat i får bajs badat nakna skadat oss grillat 2 gånger bråkat med främlingar och försökt att hålla tältet helt, and thats how we do it. Vi låg precis vid havet i grötvik predvid en fårhage och dom höll inte käften en sekund så nu ska jag försöka ta igen den sömnlösheten ikväll. Lateroo!


HOLY WATER







Fuck swedish sea, looking forward to next summer.

WELL-A

Hola guapas! Precis tagit en underbar duscsh efter några timmar på väla med min kära kusin. Fick bara med mig underkläder hem och när jag provade min kära bh när jag kom hem blev resultatet: FÖRLITEN! Ikväll ska "tjocka feta släkten" ut och käka i höganäs, gooottt. Tomorrow ska jag hem och träffa mamma innan hon ger sig av på lördag igen sen blir det home alone igen. Fan vad magen kurrar.. Ciao!!

MY DREAM IS TO FLY

Bilden säger allt, en av mina "got to do before.." är att jobba som volontär i afrika. Och jag tänker definitivt inte dö i norden.. hell no.

OUT OF SHIT TOWN

Sitter hemma hos mina underbara morföräldrar med mina efterlängtade kusiner ifrån kära huvudstaden. Strax blir det bad i havet och jag kan medela att vattnet är finare än i tylösand. Det är ju svårt att blogga så här mitt i varma sommaren men jag kanske skulle ta att försöka, det förekommer ju lite klagomål.. Nu: tjata ut mina kussar för svalkning. Adios!

RSS 2.0