FUCK+OFF


BACK I THINK

hej kära vänner, nu ska jag förska ta mig tillbaks på banan. Har haft noll inspiration och vart total upptagen. Men nu ska jag försöka blogga så mycket som möjligt. Just nu: sitter i fönstret och snckar med grannen, mucho trevlico! orkar inte skriva mer bloggar snart. pusss

PROBLEMS

okej underbara läsare jag har två väldigt irrriterande problem. Min data sladd har gett upp och min data är så gott som död och sen så har vi fått vattenskador i kök och badrum så nu jävlar lär det vara gubbar här hela dagarna, och såklart så står vårt badkar upp och ner så lite comlicated att duscha. Och imorgon bitti klockan 7 kommer dom och ska börja pyssla.. suck. Men man kan ju se allt från den ljusare sidan, det är ju faktiskt lång helg vilket innebär vänner och partyyy. Vi hörs när jag pallar sitta på mamis data, laterooo!

ALORS ON DANSE - STROMAE

Älskar låten ovan, kan bara inte sluta lyssna på den. Tänkte bara säga att min kamera gick sönder för ett tag sen så det kommer vara ont om foton som jag tagit själv. Och jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle visa mina senaste inköp men det gör jag någon dag snart när jag orkar låna momis kamera. That's all, bye!


JEFFREY CAMPBELL - LOVE



AWSOME GIRL




i give you my hart..

TRÖTT/DONE/TIRED

Jag helt slut, jobbade mellan 19-02 igår och det vart mycket spring. Hela min kropp skriker efter massage. Kan väl be om ursäkt för att jag inte bloggat på några dagar men har inte haft något trevligt att säga. Kan slänga in lite bilder på mina senaste iköp senare så får ni något att titta på. Nu: kollar teen mom och fäller tårar hela tiden tycker jag, det är verkligen dramatik på hög nivå. Latero!


H&M HOME DELIVERY

                                     
                                      

GET READY

Det endast fräscha saker som gäller, duscha, städa, måla naglarna, hitta snygg outfit inför kvällen, och senare blir det fix och make. Latero!


RSS 2.0