GODMORGON

Godmorgon, Simona har nyss begett sig mot stan och jag ligger i sängen och latar mig. Trevlig kväll igår mer
än så orkar jag inte skriva. Och hoppas på en mycket lyckad kväll, nu så här sista "fria" dagen på lovet. Slänger in bilder på mig och simona ifrån igår. adiós!

          
       

JEWELRY TO DIE FOR


REDREDDARKRED?

Fick mig ett ryck, var bara tvungen att ta hårfärgen i byrålådan och kladda det lite fint i håret. Det är väl tredje gången jag färgar det i denna härliga färg, rött/mörkrött. LOVE IT. Om jag är riktigt duktig kan jag försöka fixa en bild på det, men är rätt lat när det gäller sånt. Nu ska jag klä på mig osv. peace!


FRRRÄÅÅSCHAA UPP MIG

Nu hade jag tänk att hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Kanske kan slänga upp en bild på min outfit för ovanlighetens skull. PUSS!

ANSWER

Fick en fråga angående skjortan i inlägget "HOTHOTHOT". Sjortan kommer ifrån monki men tyvär så minns jag inte priset. Ha det toppen, LATER!


NICEPRICEPÅFÖTTERNA


              

             Skorna kommer ifrån nelly.com och alla kostar mindre än 500 lappen.      
                                                                    

I ♥ WILDFOX



Fastade som vanligt för wildfox bilder/kläder, det är ju inte precis första gången jag
slänger in bilder från deras kollektion, men men. Jag avgudar bilderna hoppas ni gör
det med! puss hej leverpastej.


100226

Godmorgon, vaknade för ca en halvtimma sen och har precis ätit frukost. Nu ska jag ögon shoppa lite på nätet och förmodligen slänger jag in ett collage på mina favoriter. Jag vet inte vad jag ska göra med resten av dagen men det löser väl sig. Later!

HOTHOTHOT


INSPIRATION

                             

MUSICINMYEARS

Ligger och diggar musik och slöar i sängen. Tänke med berätta vad jag sysslat med de senaste dagarna. Festat, sovit varit på gekås och igår hade jag tre vänner här. Har inte ens suttit vid datan så har inte blivit något bloggande helt enkelt. Nu ska jag plocka iordning på rummet lite sen får jag se vad som väntar ikväll. Höres!

SHOPPING

        
          
    
Har varit på eu-stop med mamma, fick med mig ett nätlinne från hennes & mau för 50 lappen, samt 2 ringar        ena från h&m och den andra från albrekts guld.


STREET STYLE

                           
                           
                            
                                                                            NEW YORK    

                                 
                           
                                                                             LONDON
                            




PARTY NIGHT

Mycket trevlig kväll igår med trevliga människor, tackar för det! Det var rent ut sagt skit kul förutom att en hel del saker blev snodda. Jag klarade mig som tur var men någon/några hade rotat igenom min jacka och lagt sakerna på sängen. Omoget. Kom hem vid 2 nångång och sen sov jag och alexandra som två stockar i sängen. kameran låg av någon anledning i min ficka hela kvällen så har inga bilder. Hoppas ni hade en trevlg kväll!

JUST ANOTHER SATURDAY

        Har varit på promenad med mamma med snön upp till knäna. Ska förmodligen hitta på något med       
        brudarana ikväll. NU: städa!
 
      


BEAUTIFUL



Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska vi nog röra oss mot bion. Hörs imon om inte senare!

LOVE THE PLATES

     

THIS FUCKING SNOW

Snön vill verkligen inte fösvinna. Skulle egentligen till gekås med momi och her friend, men snökaoset blev ett "litet" hinder. Aja de nya planerna blir i alla fall bio med mamma, Farsan. Super seg dag i skolan orkar inte skriva mer om min tråkiga dag men återkommer snart. Later alligator!

PS. thanks för mulningen + snöbollskastningen grabbar!

NAKEDBACKJUSTLIKETHAT

        

         jag vill ha sommar och bara ben, kom nu förfan!

SAY HELLO TO FASHION 2010


GO AWAY


Jag vill resa någonstans med underbara människor till en plats jag aldrig mött. Jag vill komma bort från all skit och vara riktigt lycklig.


ALLIE CRANDELL

                          
                           Too good to be true..


BAD DAY I REPRIS

En helvetes dålig dag nu igen. Men ska försöka att inte ta ut det här. Dålig dag i skolan tråkig idrott tråkig svenska tråkig matte tråkig mt. Aja ligger i alla fall och latar mig i sängen ska försöka städa. Hejdå så länge!


TIMETOSLEEP

Har precis kollat på the real housewives of new jersey, nu väntar sängen. Imorgon väntar en rätt så simpel dag, matteprov - en engelska lektion = slutar 13.20. Hem och rensa rummet ser bedrövligt ut sen i helgen och sen har vi bara fredagen kvar sen är det ta mig fan ett riktigt soft lov som väntar.FAN JAG SKREV VÄNTAR TYP 1000 GÅNGER! Nej fan nu ska jag sova, pusshej!

           

I WANT YOUR FU**ING LOVE

     

ETT MÅSTE

              Ett måste i sommar är att införskaffa ett total förstorda levis liknade shorts ifrån någon second hand
              butik.Här är en mycket lyckad sommar outfit med dessa shorts. Deeeeglaar....


                         

                       speciellt outfiten till höger är underbar!

IF YOU HAVE A BAD DAY

stressig morgon, skolsöterskan (dåliga besked), dunkande huvud, ont i magen, och allmänt trött på saker och ting. Ett redigt bra exempel på en riktigt dålig onsdag.

PLEASETAKETHISWEEKTOTHEEND


WALK WALK FASHION BABY

               

Kan inte säga annat än att jag total älskar de markerade axlarna. Ska plugga lite på det språk jag inte är kunnig i och sen fall a sleep. Zzzz... Höres!


E-L-Ä-N-D-E

Du är för bra för att vara sann, men raka motsatsen. Oemotstådlig och saknad utan bevis. Minns allt bra men allt skit tar över. Orolig över vad som händer sen men det är för jobbigt att komma på en lösning. 100000 mot ca 2 känns konstigt. Ensam för första gången på riktigt länge och jag är deprimerad. Minns inte hur det var innan dig men jag kanske borde det. Hitta nyckeln till allt bra men snart har den drunknat i sahara´s sand. Leva lycklig eller olycklig är frågan. Gå i konkurs eller klara mig igen allt. Lämna eller bli länmad. finns det en lösning eller inte? Radera minnena eller bygga på ännu fler. Se det som en framtid eller lämna det bakom mig. Hur är man lycklig utan de minsta bekymmer?  Saker som lever i mina tankar, svåra beslut mellan hat vänner kärlek.... Helvete vad gör man nu?

SUMMER TIME

Nu vill jag ha sommar en varm sådan. Mysiga grillkvällar på stranden och sitta och snacka om allt skit som händer i mini stan. Mer än så orkar jag inte beskriva min längtan. pussohej leverpastej!


MADE BY ME

      

INSPIRATION OF THE DAY



                   

                             bilder ifrån acne´s nya kollektion, underbart väldigt inspirerad.


HOME TODAY

Stannade hemma idag mådde inte speciellt bra i morse, kramper i magen och huvudvärk. Har sovit ut..skönt.. har även kollat film (tretton) har sett den innan men det är verkligen skit bra. Om ni vet någon bra film så tipsa gärna! Nu ska jag vila en stund bloggar nog senare, later alligator!

PARTY PARTY

Kul kväll igår förutom vissa omständigheter, men man får hoppas sig att allt löser sig och att idioter växer upp. Hatar folk som förstör! Men men trevligt som sagt kom väl hem vid 1 tiden och det var inte det lättaste att sova. Jag vill inte detta.. Men aja idag är väl inte den bästa dagen att sätta alla hjärtans dag på, i alla fall inte för min del. Slänger in några bilder från igår. Hoppas alla ni andra har en toppen alla hjärtans dag!

PS. älskar mina kära vänner och min underbara mor!






WOULD BE PERFECT FOR TONIGHT

        


RINGRING

                       


KÄRLEKTILLDIG



Ibland är kärlek allt det inte behöver vara, men du vet att jag älskar dig...

MELIKEALOT


INSPIRATIONTACK

Hola! På sista tiden har jag inte haft en aning om vad jag skulle skriva om i bloggen. Det suger att skriva precis vad dagen gått ut på och nu vill jag ha inpiration till min blogg. Just nu orkar nog inte en jävel läsa min tråååkiga blogg, men kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om som ni självklart tycker är intressant. Om jag ska vara riktigt uppriktig så tror jag inte en kotte kommer kommentera men en udda kotte kanske är snäll!  Hörs när jag har nått att skriva. Essere sentito addio!




RSS 2.0