CUTE BRAS


från : Topshop

my weekend

Det började med att vi satt hemma hos mig och godde film. Men senare blev vi inbjudna till en chill kväll hemma hos Alicia, så vi gick dit och hade trevligt. Sen i söndags var det plugga hela dagen och sen sova hos min älskling. Vi hade det skit mysigt, vi har nog aldrig varit keligare, hehe. Slänger in ett smakprov på vår lördags kväll.
Carpe diem!


SOON

Så kommer alexandra och simona hit, det blir förmodligen en hemma kväll med godis och en massa film. Vet att jag typ aldrig bloggar men när jag har lust och tid så skriver jag en liten hälsning. Ciao!


bara bilder..


Mirage hotell och stranden

Idag har vi varit på hotellet Mirage och stranden som kåg precis nedanför. Det har varit en helt underbar dag med massa sol och bad. Orkar inte skriva så mycket mer men jag lägger in bilder i olika inlägg eftersom att min data bara raderar allt imellan åt. Kram!


Jag kommer!

jag ska bara komma upp också..

Nu kör vi !


glömde ju..

Har ju varit på first class bio! snacka om lyx. Man ligger i en fåtölj och så får man dricka och popcorn serverat i bio salongen. sen har jag fina bilder i från stranden. ENJOY!




Nu är jag pigg igen!

Nu har jag legat i sängen i 2 dagar pga mat förgiftning och snacka om att jag har varit en spyfluga.. men nu så är jag på bättringsvägen och sitter ute på altanen och väntar på Pontus som är ute och käkar middag. Så jag har väl inte så mycket att berätta mer än att jag var på sjukhuset igår och fick spruta + 4 olika mediciner, svårt att hålla koll på dock. 
Slänger in några fler bilder sen nyår så att ni har något att glo på. Imon blir det troligtvis mirage, ett hotell med mega pool och rutschbanor, jippi! ta mej fan om jag blir dålig igen.  HEJDÅ!






nyår


RSS 2.0