HAPPINESS

Nu ska jag strax sova och ligga och tänka på hur underbart livet är. It's a hard life to live so live it well! Vi hörs imon babylon's!

      

I WANNA HAVE A FREAKING GOOD TIME





LOVEN IT LOVEN IT

Have to have that kind of hat!

        
             

DONE

Nu har jag kollat på hela Jersey shore episode 1 och vill inte att det skka vara slut. Stannar hemma imorgon men har lovat pappa att vi ska ta en fika i stan så hoppas jag inte ärallt för krasslig. Slänger in lite inspration så hörs vi snart!
                            

HOME/SICK/GIRL

Snart kommer mamsen hem med mc donalds till det sjuka barnet, mums..Min dag har inte varit speciellt aktiv, jag har kollar på 5 avsnitt av Jersey shore och håller på att kolla på ett till nu. Har inte så mycket inspiration i min hjärna idag så får se hur mycket blogg det blir idag. Later alligator!

JUST DONT GIVE UP

Det går upp och ner med min förkylning. Idag stannade jag hemma och förmodligen stannar jag hemma imon med. Angående en kommentar: Om du menar inläggstexten så tror jag att det är min blogg som blir annorlunda på din data, så tyvär inget jag kan göra åt. Bye!




FEELINGS

Vet inte vem man ska tro på personen eller folket, På dig eller mig? Jag hatar fördomar och jag önskar att alla kunde få sin egen uppfattning om människor innan man dömmer dom för utseende, bilder, texter eller rykten. Då skulle samhället se lite bättre ut än vad det gör idag. Och precis det kommer jag att göra med dig. Även om du är väldigt svår att läsa så tänker jag inte lyssna på vad andra har att säga om dig. För det är jag som ska få en uppfattning och tycka något inte dom som lyssnar på skit snacket och bara ser dig som ett namn. Jag vill inte behöva tycka illa om dig så snälla, snälla gör mig inte besviken. Jag vill inte att du ska falla så lågt. Jag ångrar att jag nekade allt i början när det var som bäst, varför är jag så osäker? Vad fan ska jag vara så jävla rädd för? Nu är det bara så mycket svårare än vad det var innan. Du saa saker som jag nekade och som jag nästan vägrade tro på. Varför? Då man inte vill så får man och när man vill så får man ingenting. Kan du inte bara göra min vardag ännu bättre och fylla mina dagar med skratt. Jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag vågar hoppas. Blir så ivrig av dig får någon slags adrenalin kick av att bara tänka på dig. Måste kärlek vara så komplicerat? Du gör mig arg när vi inte pratar och så himla glad när vi ses. Kan le för mig själv bara för att jag vet att du finns. Men jag tror jag tänker lite för mycket på onödiga saker. Inbillar mig själv en massa som jag sedan kan förtränga en sekund senare. This is wierd, life is complicated but so freaking awsome at the same time!

AFRAID TO FALL ASLEEP


Jag vill inte sova för jag vet hur jävla dåligt jag kommer må imorgon bitti. Längsta skoldagen imon och efter den så har jag inga planer än så länge. Nu är det bara två dagar kvar till påsklovet. Fre-sön kommer jag tillbringa i Helsingborg och Danmark. Sen resten av lovet kommer ägnas åt underbart folk och nära vänner. Har kommit på att det är mycket skönare att sova åt andra hållet så det är det som gäller inatt. PS. exat så vill jag ha mina levis shorts. Adios!


20.22

Jag har i alla fall lyckats lägga in alla kläder i garderoberna och slängt ihop bäddsoffan. Nu kan man gå i mitt rum, bjussar på en ego pic.

       

GIRLS +++++




ALLIGONGETISGONEWITHYOURSTEP

          

30 MARS

Morgonen var den värsta hitills, vaknade med klump i halsen och snor i näsan. Äta och andas samtidigt? omöjligt. Skoldagen gick snabbt och sen promenerade jag in till stan med Kim och Sanna. Nu ligger jag död i sängen med världens huvudvärk och ballong mage. Bye!


MONDAY NIGHT

säger bara suck on that bitch. Och hoppas att ni har haft en bra start på veckan, sov gott.

VACATION

Jag och Simona satt som två ivriga småbarn och snackade om resor inför nästa sommar. Vi fastnade för ett hotell i Rhodos 75 m från stranden. Vi vill åka i två veckor och bara njuta av livet. Och dessutom ska jag förmodligen med simonas familia till bosnien i sommar! Tur att man har hela livet framför sig!                           



THE PARTY NEVER..


SPRING HAS STARTED


Har precis likadana sunglasses som på pic nr 3. var bara lite tvungen att påpeka det.


HOME SWEET HOME

Hemma nu har precis käkat, morsan åkte på fortkörnings böter, har poliserna inget bättre för sig? Som att sätta dit idioter som våldtar eller misshandlar. Aja är på sisädär humör nu men ska försöka att inte ta ut det här. Annars har det varit en trevlig dag med simona och en kort skoldag. Imorgon ska jag förmodligen träffa Kim, nu är det baar 3 skoldagar kvar sen är det lov. Blogging soon!


AT SIMONAS

Sitter hemma hos Simona bloggar senare när jag är hemma. Fred ut!

IDIOTO

Någon skum människa har loggat in på min spotify och lagt till en massa random låtar. Vilka typer det finns. Godnatt.

GETTING LATE BUT I DONT MIND

klockan har gått lite för snabbt idag må jag säga, Klockan är fan snart den 29 mars. Egentligen borde jag slänga igen datan och sova men något säger att det inte behövs. Jag är inte trött alls sov ju fan till 3 idag. Nej men tror detta blir det allra sista inlägget för denna dagen. Och kan väl passa på att välkomna nya läsare! Hope you like it.

Love My.


CONFUSED

Menar du vad du säger? Du är för himla svår att läsa. Du är otrolig, eller? Du får min hjärna att springa varv runt karteren, vad ska man tro? Wrong or right? Du gör mig grymt nervös men du får mig att känna mig väldigt trygg men väldigt osäker. Ska jag gå på mina känslor eller finns det några? Åhh snacka om confusing.. Jag tror jag tänker på dig mer än vad jag borde. Eller så gillar jag dig på något konsig vis, jag tror nog att det är det som är hela grejjen, eller vad säger du?

YOU

Super pigg inte alls trött tänker på dig och jag vill verkligen inte sova.



MAKEUP TREND SPRING 2010

   


INSPO OF THE DAY


SUNDAY

"Godmorgon" eftersom att det var dags att ställa om klockorna inatt så blev det att jag och Anna vaknade kl. 3 och käkade frukost halv 4. Idag kommer jag inte palla röra mig ifrån sängen, är för jävla trött. Vi hade i alla fall en mycket trevlig kväll hemma hos Hanna igår så tack för det! Tänker som sagt bara ligga här så vi hörs väl snart igen. Fred ut!

NIGHT TIME

Snart så kommer Anna hit och sen ska vi förmodligen bege oss hem till Hanna. Så just nu sitter jag bara och väntar på att hon ska komma. Kanske kan slänga in en bild på kvällens look om jag hinner och har lust. Hoppas ni får en trevlig kväll! Adios.
                


IWANNAHAVEANICENIGHT


GODMORGONSVERIGEVILKENTRÅKIGDAG

Sitter och kollar på taking the stage och jag får riktigt stor lust att dansa. Har även bakat ett kladdkaka som jag sitter och små mumsar på. Håret blev bra, mörk brunt med lite skimmrande nyanser i rött. Igår träffade jag en kompis på kvällen så det var därför det inte blev mycket till uppdatering igår. Idag så har jag inte några planer än så länge är fostfarade lite krasslig så får se vad man orkar med. Nu ska jag glo vidare, puss!


SLOMOTION

Den här dagen kommer att gå riktigt långsamt så nu tror jag fan att jag ska ta och färga håret, från det röd milerade till brunt. Och videon vill inte riktigt som jag vill men den kommer upp så snart som möjligt. Kanske slänger in  ett före och efter resultat senare. Puss!


ACNE

                           
                            
                            Åh jag älskar acne's underbara skor (bilden är snodd här ifrån.)


FREDAG

Tog en sväng till myrorna efter skolan med käraste mamma och hittade de perfekta levis jeansen som jag nu klippt till shorts. Hög midja och sitter som njutna. 175 spänn och det var definitivt värt pengarna. Jag ska alldeles strax lägga upp en liten video från vår lilla modevisning med "klimatsmart mode". Så när den har laddat klart så publicerar jag den. PEACE!


SUMMER YOU'RE WELCOME


BJUTTIFULL

 
Detta linnet har blivit väldigt ombloggat.. love

BLACK NICE N EASY


BEAUTIS

Nu ska jag ta och göra något smaskigt till middag eftersom att jag är ensam hemma ikväll. Hasta luego!

100325

Vädret är underbart och hade någon gjort mig sällskap hade jag begett mig in till stan. Skolan var väl ganska trevlig vi gick igenom kläderna till modevisningen och jag ska bära en klänning från indiska. Så imorgon ska jag till skolan tidigt och bli stylad av Sanna. Det är väldigt pinsamt, men men.. Var hos tandreglering och skulle egentligen fått prata med "huvud tandläkarern" men han var upptagen och fyfan ad sur jag är. Men fick i alla fall en ny tid om 5 hela veckor. Det känns som om jag kommer begravas med räls. Har inte så mycket mer att säga men för ovanligehetens skull slänger jag in bilder på min outfit. Peace ut!




Kanske inte super bra bilder men alltid nått.

MIXA & TRIXA

Nu ska jag strax kila in på rummet och leka lite med mina garderober och mixa ihop en trevlig outfit igår. Fick en fråga angående bikinisarna jag la ut och dum som jag är kommer jag inte ihåg vart de 2 första kommer ifrån med den sista kommer ifrån swimwearworld.com och kostar 165 dollar, tyvär. Imorgon hoppas jag på att vakna utan att känna mig helt död. Vill inte missa hela tema veckan nu när skolan för en gångs skull är lite kul. Annars är planerna för imon att bege sig till tandreglerningen och hoppas på mycket bra nyheter och sen förmodligen träffa kim och pappa. Nu orkar jag inte babbla mer. Peace!

 

 


SWIMWEAR

I'm i love with the first one.. and the second...and the third.

KÄNSLA

Alla borde ha en riktigt bra självkänsla. Varför är våran värld så himla komplicerad? Man får knappt vara den man är utan att någon annan ska ha en negativ åsikt. Det är helt sjukt. En utav mina nyårslöften var att aldrig dömma någon efter någon annans ord. Det är så lätt hänt att man får felaktiga rykten och att folk helt enkelt fick ett dåligt intryck. Om man tar sig en tur i vår lilla stad så stöter man på människor som inte svarar om man säger hej eller också åker man bara på en härlig blick. Förmodligen för att någon har sagt till någon som har sagt till alla, ett falskt rykte som inte stämmer det minsta eller med kanska stor överdrift. Nu när saker och ting är lite annorlunda i mitt liv gemförs med några månader tillbaka som mäskar man vilka som ställer sig på vems sida. Varför ska man behöva välja en sida? Man kan väl fatta ett eget beslut och få en egen uppfattning istället för att ställa sig på någons sida bara för rykternas skull. Kan man inte bara vara glad för att man lever?

        

COLD

Trött som fasiken och ganska uttråkad, nu sätter jag mig med mamma i köket. puss!


LOVELY


ABBEY LEE

Fortfarande sjuk sitter med datan i knät lite halv död sådär. Slänger in en snygg bild på Abbey lee. puss!


WANTED

      

TI.EM

           


HELLOIWANTYOU


Den där blicken gör mig totalt galen. Och han är som absolut hetast i filmerna. Och fimerna är ju rena porren när man är tjej. Jag och Kimberly dreglade och sprattlade under båda fimerna när vi kollade dom i helgen. Han är så in i helvetes snygg.


SLOWLYDAY

Den här dagen börjar bli långtråkig, ska tydligen medverka i modevisningen på fredag haha. Kläder från antis (myrorna) ska visas upp för arbetslaget. Pinsamt men kul. Just nu ligger jag halv död i min säng med kittlande näsa och svidande hals, tragidi. 
                         

BOY INSPO

      
         London fashion week.

BAD GIRL

Har inte varit någon bra på att uppdatera de senaste dagarna men jag ska försöka komma igång igen. Idag är jag sjuk, hela min hals är uppsvullen och jag kan inte prata och andas samtidigt. För övrigt har vi tema vecka i skolan och jag tillhör gruppen klimatsmart mode och på fredag blir det modevisning. Igår fick jag och mamma ett inpulsivt ryck och begav oss till gekås där man hittade en hel del toppen grejjej, billigt är bra! Slänger in lite bilder på några av mina inköp. PEACE!



RASTLÖS

Jag är rastlös och behöver rensa hjärnan så nu besämmer jag mig för att träna lite grann. Puss & hej leverpastej.

NEW


Gina kap 99 spänn. and i lööv it!

I'M BACK

Har ej hunnit med att blogga under denna otroligt fullspäckade härliga helgen. Slänger in lite pixs så bloggar jag senare. Det vart chill at my place.




PHOTO WALL


Fick inspiration till att skapa en fotovägg i mitt rum, löv it. Ska ha in en massa mer foton senare.

EN COOL SKO

        

ROBERT PATTINSON

 
Hans blick gör mig svag, undrar om han är den snyggaste man någonsin sätt?

DÅLIG DAG?

Du är äcklig du är ful du är meningslös du är patetisk du är onödig du är en mes du är en idiot du kan dra åt helvete ditt jävla svin. Det var bara det som kom fram. puss!

FREAK

Jag måste bara berätta det här. En kåt tjej har addat min msn och hon vill visa sina "stora tuttar" i cam. Det förvånar mig inte om det är någon som driver med mig men det börjar bli väldigt äckligt. Hon vägra säga vem hon är vart hon kommer ifrån hur hon fick min msn osv. Ska lägga in lite av det hon skrivit. Bloggar senare puss.

Hey baby how are you??
ohh k ... well ur single right??
Soo i've been a little busy with work, just got home and i'm kinda feeling a little naughty lol.. wanna see my big titties?
Mhhm babe i love a guy who knows what he wants..your going to love my massive tits!!


QUIESTION?

Jag undrar om ni vet vart man kan få tag på snygga jeans med hög midja och långa ben? svar uppskrattas.
              
  
                                                  

JEANS ON JEANS

                                   
                                   

ONSDAGLILLLÖRDAGSÖNDAG?

Allt på samma dag, men för mig känns det som en söndag. Och nu ska jag käka puss!

HENNES & MAU

                                 
Mc jacka i linne 299 spänn från hennes & mau, jag tror jag är ganska sugen...

100317

Goddagens, nu har tjejerna precis gett sig in till stan. Jag stannar hemma eftersom jag måste skriva klart ett arbete som ska vara klart på fredag. Så nu jävlar ska det skrivas, vi hörs senare! puss.

 


FAVORIT

Snart kommer mina favorit brudar hit för en chill kväll, och om du KIMBERLY läser min blogg just nu så kan du ta och ringa mig för det får inte att få tag på dig. Nu ska jag klä på mig lite kläder eftersom att jag just nu strosar omkring i nattlinne och sen kanske man borde blocka iording lite med. Hugs!

PLEASECARE

   

THINKING OF STARTING

Har tänkt på att kanske skaffa katigorier i min lilla bloggish, hur låter det? Och oftast när jag ställer såna frågor till er så skiter ni att svara men jag får väl fundera vidare på det själv. Laateeroo!

HOW COOL?

Hur coola är inte dessa skor? dom är förjävla heta! vill ha vill ha vill ha!!

       


BOYFRIEND JEANS


 De alldeles perfekta boyfriend jeansen vet tyvär inte vart dom finns men dom är väldigt snygga.

BUENAS TARDES

Skolan som anligt och provet gick sisådär efter SO vart den konsert i skolan med ett band som faktiskt var ganska bra. Annars så är jag allmänt trött men ändå så ska det förmodligen chillas med några vänner efter som att studiedagen äger rum imorgon, häääärligt! Nu ska jag lata mig och sen ta mig en dusch eftersom att man var duktig att spilla ner hela benen med mjölk i matsalen. PUUSSS!

MULTIMAL DIGGNING

                        
                         

TIERD AS HELL

Trött som fasiken och imorgon är det prov och allt. Och det jag vill minst just nu är att sitta uppe och plugga halva natten vilket jag tyvär måste. Jag är den typen som gör ALLT i sista sekund, duktig flicka. Men men skit samma nu kör vi! Sleep tight..

EVEN MORE


INSPIRR



"JAG SKA BARA"

Idag är jag alfons, som vår lärare brukar säga. Nej men jag ska plugga röven av mig till kl 7 sen ska jag träna. LÅT FETTET BRINNA!!! esh har väl inget mer att säga. Slänger in en "hade inget att göra" bild på mig och käraste kissemissen. Puss!


100315

Ja det har varit en helt vanlig skoldag förutom att man tappade mini iphonen i stengolvet så att hela skärmen bröts i tusen bitar. Men annars har det varit en helt vanlig dag med massa plugg efter skolan tills jag somnade med böckerna i handen. Aja nu blir det snart käk jag och mamma har riktat in oss på lite GI metod och efter maten ska jag ut och springa/power walka. Nu börjar man fin skrapa på sommer kroppen minnsann. Vi hörs inom kort fred!


AUTOMATIC

Nu ska jag sova så att man orkar en tråkig skoldag imon. Imorgon ska jag plugga ännu mer och sen släppa allt efter 09.20 på tisdag, så får jag mina betyg förstår ni. Och sen kan jag väl medela att jag gått och blivit beroende av en tokio hotel låt, vilket jag aldrig trodde skulle ske. Sen har man ju studiedag på onsdag så man får se till att njuta av det och av tisdag kväll. Allt för mig tack och hej.


CIMON LUNDBERG

Hans blogg äger, hade jag varit kille hade jag bott där och kopierat varenda outfit ordagrant.

                              
checka blöggen http://www.tv6.se/cimon


DREAMSCOMETRUE

Man kan drömma så mycket, kan man inte drömma bort några centimeter för att uppnå sin dröm?

         

TRÄNING

kilade hem till simona vid 4 för att plugga och efter ca 2 timmar fick vi något slags tränings ryck och började latcha i hennes rum. Men inom kort beslutade vi oss för att gå ut och springa. Så nu var dagens träningspass avklarat, men jag har dock skadat foten så kan knappt gå. Nu blir det blåsningen och mys med mammsen. Puss hej leverpastejj!


STUDY

Goddag, idag har jag mycket att plugga så jag bloggar om jag får tid över. Har prov på  tisdag och inlämning på fredag så måste plugga som en idiot. Har kristendom plus att jag ska fördjupa mig i frikyrka där jag har valt baptismen. Peace! (kan ju passa när man snackar religion)


JUST NOW

Har precis tagit mig en dusch och ska nog strax göra mig i ordning. Man får väl se vad eftermiddagen/kvällen erbjuder. Jag vill ha sommar nu och mysiga ute kvällar. Puss!


SHORT-S

           

ADELE - HOMETOWN GLORY

Hon bevarar nog den mest underbara rösten på denna jord. Denna låten är verkligen helt otrolig, värd att lyssna på om man ni inte har hört den!

GOODMORNING

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men det var en stressig dag igår. Som ni vet så fyllde Kimberly år i torsdags så igår vart det lite partajj hos henne, mycket trevligt folk men jag hade mått sisådär hela dan så jag stannade inte speciellt länge. Jag bytte nog kläder 20 gånger igår, minst. Men sen efter alla byten blev jag äntligen nöjd. Så slänger in lite bilder sen igår där ni även kan se outfiten. Puss!

    
    
     

THE ANSWERS

har du ångrat någonting i ditt liv riktigt mkt ? hm.. ja det har jag väl men det har inte varit något riktigt stort. så egentligen både ja och nej.
var har du köpt din bustier? Den kommer ifrån hennes & mau men det var ett tag sen nu så det finns nog tyvärrans inte kvar i butik.
vad hände mellan dig och din pojkvän? Det var nog många anledningar till att det tog slut. Det blev bara för mycket till slut och ärlighet varar längst om man kan förmedla sig så.
vart hittar man snygga bikinisar? Jag hittar alltid bikinisar på h&m men även nelly.com brukar ha riktigt snygga!
jag undrar om du vet ett ställe i halmstad där man kan köpa löshår?, och jag har lite mörkare underhår än mitt överhår. tror du jag kan skaffa löshår då? Ja det ska nog gå att få tag på i halmstad men jag vet tyvär inte vart, jag har nämligen bara köpt mitt via nätet. Och det är klart det ska funka med löshår även om det är olika färger. Snyggast blir väl om du skaffar samma färg på löshåret som på ditt underhår, då kommer ditt hår se uppklippt ut.
plattar du ditt hår? Ja det gör jag men när mitt hår någon gång i tiden blir långt så kommer jag absolut inte göra det dagligen, älskar lite vågor i håret.
isåfall vad har du för märke på den ? Har märket melissa som är platt och locktång i ett och dessutom är de sladdlösa, väldigt praktiskt.
använder du värmeskydd till ? Nej.. är faktiskt mycket dålig på att använda sånt, tyvär.
sommarens färg 2010? skulle nog säga biege och mycket transparant i svart och vitt.
hur lång är du och vad väger du? Jag är 176 lång och väger olika varenda dag men snittet är väl runt 55 kg.
Varför tog det slut mellan dig och din pojkvän :(? många olika anledningar, nästan samma fråga ställs ovanför.
vad har du för bh storlek? 70-75 b.
Är du rik? nej inte det minsta, haha.
har du många vänner? ja det har jag väl men det är väl inte alla jag träffar så ofta.
hur är du som person? Är väldigt blygsam och rätt tyst bland nya människor, men när jag frågar mina vänner som just nu sitter med mig så säger dom att jag snäll, haha.
Är det sant att du håller på med en kille som heter nelson? och att du inte svarar ditt ex och är elak mot han? Nej jag håller inte på med Nelson, jag har precis lärt känna honom. Och åter nej jag är inte elak mot mitt ex jag har bara valt att avstå ifrån honom och problemen.
vart har du köpt ditt löshår och hur mycket kostade de? Jag har många olika löshår men det bästa kommer ifrån rapunzel.se och kostar runt 900 kr.
varför e du inte modell? Det är väl en av mina drömmar att bli det, men har ju tandställning.
kan vi inte få se dagens outfit ibland? jodå det ska jag väl kunna ordna!
Vad ska du gå för gymnasieutbildning och var? Jag vill/ska gå frisör liljen på JB.





NANA

Ska snart ta och försöka sova. Hoppas ni alla har haft en bra dag och jag lovar bättre updates imorgon. Puss!


HOLA

Hola el blögg, har varit en mycket trevlig kväll hemma hos Kimberly. Grattis ännu en gång min älskade vän! Dock har jag väl tryckt i mig lite väl mycket gotte saker så min mage skriker. skrev ett inlägg nyss men datorn levde sitt egna liv och stardades om. Inte mycket till uppdatering idag så ber om uräkt. Ställ fler frågor! imorgon publiceras svaren. slänger in lite inspo på detta med. kisses!


SLEEPINGTIME

Nu ska jag bara ut med vovven sen ska jag fly in i duschen. Imrogon är det älskade Kims födelsedag så ska hem till henne och fira! Sen längtar jag till fred dagen då allt måste bli frid och fröjd, jag vill parta hela helgen lång. Sen så vill jag ha på mig en riktigt snygg party outfit. Nej nu ska jag slita mig ur sängen och göra vad jag ska. sleep tight!  

    


               

INSPO



HÄNG

                                
Det är fan riktigt snyggt med hängslen, både på killar och tjejer. Känner mig faktiskt lite stolt över att jag har ett par liggandes i gaderoben sen flera år tillbaka. Och på tal om gardrob så tänkte jag ta mitt förnuft till fånga och rensa lite bland kläderna, Har nämligen en stort problem. Har 3 inbyggda garderober som snart är proppfulla. Lådorna går söder, så mycket kläder är det. lateroooo!


SPANISH

         Såhär kul har vi på en spanska lektion. PS. här syns min hårfärg tydligt!
        

KEEP ON GOING

Vill bara tacka för alla fina kommentarer! Och bara ös in med fler frågor. Peace

                      

MINI ANDÉN


Snyggare får man fan leta efter.

VILLHAVILLHA

 
            

SCHOOL

Sitter i skolan och borde väl arbeta men det är enklare att göra det hemma. Vi var på studiebesök i en textil affär imorse och jag och simona blev erbjudna ett modelljobb för en tjej som gör egna smycken, mycket skoj och förmodligen ringer hon väl senare i veckan. Efter skolan ska jag på ett möte med mamma så passar på att blogga nu. Kommer nog hem vid 5 tiden. Bye!
                                
                

MINI

Håller på att lägga in musik och bilder på mobilen. Funderar på om jag ska testa att ha min mini iphone imon? aja jag får se. Ska sova snart, kiss n peace!


PERFECT BOY OUTFIT

                                  
Varenda kille borde äga en skinnkavaj och ett par boots..

WHAT´S NEW?

                                 
                                 
                                  
                                  
                                 
                                 
                                  
                                 

kläderna hittar ni på http://www.pixiemarket.com


JÄTTEINSPIRATION

                   

HOFFMAESTRO - SO YOU DO

Han blivit beroende på grund av anna och simona, äääälskar låten.

    


KISSMEYOULLLOVEIT

     Jag vill ha fler frågor bara ös in! svarar på allt. Och jag publicerar förmodligen svaren på fredag!
'
         

JAGHARINGENINSPRATIONIDAG

     

GODKVÄLL

Dag med simona och anna mycket trevligt. Vi satt och snackade om egen lägenhet och resor. Längtar verkligen till sommaren, orkar inte att se snö mer. Aja nu har jag varit hemma ett tag och käkat bland annat. Och tack så mycket för kommentarerna! STÄLL FLER FRÅGOR!!

      


GÖDDAN NIGHT

Nu ska jag ta och sova. kort dag imon och efter skolan bär det av till simona, ska bla bli intervjuad av hennes moder. Så vet inte hur mycket blogg det blir imon. Aja sov så gott kiss och kram!
   
       

SHF

Nu börjar snar svenska hollywood fruar så ska gå och ta min plats i soffan. Bara ös in med fler frågor jätte kul när ni är nyfikna! vi hörs senare. PEACE UT!


ORDER

        
Det blev denna bikini och den väldigt ombloggade hatten, tack älskade moder! Men tyvär kommer det ju inte på ett tag men men.. längtar...!

QUIESTION TIME

Kör på en frågestund, ställ en fråga om vad som helst svarar på allt! KÖR HÅRT

SVAR!

du har sån sjukt cool stil , vart hittar du dina kläder ? tänkte fråga när du ska ha frågestund igen ? :)

Först kan jag väl börja med att säga tack! jag hittar väl inte mina kläder på några speciella ställen, eftersom halmstad inte har så mycket affärer att erbjuda. Men jag älskar monki och sen har jag ju en hel del kläder från thailand. Och sen en frågestund har jag gärna men då får ni lova att ösa in med frågor! Hoppas du fick svar på dina frågor, och tack för kommentaren. PUUSSS!

WIERD

Jag är lik dig i vissa lägen och jag tänker på dig väldigt ofta, oftare än vad man kan tro. Men tänk att du är du även fast jag knappt vet vem du är. Men ändå ser jag mig själv i dig. Även fast vi bara har en sak gemensamt, men den gemenskapen finns knappt kvar. Vill ta reda på vem du är, Och det har jag blivit lovad att få göra. Någon gång efter alla dessa år.


IMBOREDWHATTODO?


C-C-CRAZY

Det är så himla tragiskt att vackra tjejer med fina kroppar ska banta ner sig till skelettet. Jag förstår mig inte på folk som tycker det är vackert att vara så smal. Visst är det vackert och vara smal, men absolut inte när man ser ut som ett vandrande skelett. Att man kan få en tjej att gå ner så mycket i vikt bara för att ha dom där jävla size zero kläderna som ser ut att vara skapade åt 5 åringar. Helt sjukt. Nej jag hoppas mode världen någon gång inser att alla är vackra på sitt sätt och att man inte ska behöva ta död på sig själv för att bli omtyckt. Bara kolla dessa tjejer.

                         

A.F. Vandevorst

                     
Bara måste skaffa mig en armlös kavaj till varmare väder.

IMBACK

Ursäkta mig, har bara hatf mycket att göra. Igår var det en jätte mysig namngivnings fest på Plaka. Helt underbar mat, grekisk! Slutade lite tidigare idag. Nu ska jag ta och äta lite så hör av mig snart. Puss!

NU

Hem till simona för bubbelbad och film, myyys. peace n love!

HELP?

skulle bli mycket glad om ni kommernterade vilken som är snyggast. Beslutsångest...


TODAY

Stan med Alexandra fika och glo i affärer, Mycket mysigt. Hem och åka med mamma till flygstaden. Inga planer för kvällen än så länge. Blogging soon puss!

      

LETS SOVA

ska sova nu orkar inte säga mer än så. Kiss n hug!

BEIGE

En het färg i vår men tyvär så är färgen inte riktigt min grej, snyggt men jag passa inte i det.


GIMME

         Ge vårt kalla svergie vår och en vacker ssommar!
        

ELLEN VON UNWERTH

        
      
        
        Love the pixs!


NOW

Hola guapas! Tänkte bara svara på en kommentar från hanna. Just nu har jag inte sätt så mycket åälsvästar men om du tar dig in i någon second hand butik så kan jag nästan garantera att du hittar en pälsväst. Det var nog det enda jag kunde komma med. NU: har precis duschat och innan det vart det solsidan som gällde. Det blir en ensam hemma kväll, mom är på middag och vänner upptagana. Men det är sköönt att koppla av. Lateeer!

                           


LATEIKNOW

God afton orkar inte skriva så mycket mer än att jag hann med shopping idag med, här får ni en titt. PEACE!

       
       
        
Skorna kommer ifrån sko stopp 399 kr och Hoodien från h&m och kostade 125 kr på rean. Nu är dessvärre pengarna slut så får klara mig utan, jag har varit shopping galen en period nu.

LOVEYOURBODYNAKED

Jag ska göra allt för att älska min kropp i alla lägen. Dessutom måste jag miska på allt onyttigt eftersom att min mage inte tål det. Aja ska sova kiss and hug!


THE FAME - LADY GAGA

all we care about is runway models, cadillacs and liquor bottles give me something I wanna be retro glamour hollywood, yes we live for the fame..

                        
    


18+

Hade jag varit 18+ hade jag ta mig fan sökt in till robinson nu. Fyfan vad skönt att leva bland alla fobier och sedan uppskratta alla småsaker när man kom hem igen. Tänk att leva på kokosmjölk och fisk som är något av det värsta jag vet. Skulle vara förlävla härligt att bo där med främlingar på en ö och skita i allt helvete här hemma. Tror fan jag ska söka in när jag fyllt arton, häärligt det skulle vara. Sitter och föreställer mig hur fjantig jag skulle varit, skrikigt för varenda liten insäkt och klagat på att jag hade ont överallt och jag hade haft PMS 24 timmar om dygnet + att jag inte har den minsta kondition och hade förlorat hela skiten, men något är det som lockar mig. Även fast jag inte gillar något mer än solen och det fina havet. Skulle gärna åka iväg med någon underbar människa och bo i en jävla hydda på en ö någon annan stans i världen.

TOMUCH

Är riktigt sugen på att ha en redig party helg med massa skoj, utan det minsta problem. Det är lite katastrof i skallen förtillfället.

    

PERFEKT

                                       
                                        Snacka om att kläderna sitter som smäcken på denna brud!


FYND

Hej, det har varit en lång dag idag. Förs skola och direkt efter det begav sig jag och Simona in till stan. Fikade på EH och träffade vår kära Jacob som behövde hjälp med att hitta present. Blev förjävla inspirerad av den outfiten jag la upp i igår med korsetten/buistern så blev överlycklig när jag hitta en Myrorna, endast 50 spänn. Vi var även inne i en second hand butik som ligger precis nedan gör mig där jag hittade en gudomlig ring, fick den för endast 15 spänn. Slänger upp en bild så hör jag av mig senare, puss!

      
       


BUENAS NOCHES

Det var ett jävla tjat från allt och alla, alla ska komma med sina jävla åsikter. Är det så svårt att låta någon gå sin egen väg? Hatar denna jävla mini stad där alla andra vet mer om än själv än vad man själv vet. Alla har knullat varandra, fan att inte hela jävla stan blir inavlad, helvete alltså. Säger bara att du kan ge dig fan i vad jag gör eller inte gör, vem som känner vem och vem som gör vad. Säg en i denna stad som inte vet något om någon? Är så in i helvetes trött på detta! Aja var bara tvungen att sriva om lite skit, ska sova nu är riktigt förbannad.. Puss!

         


I'VE GOTTA FEELING

kärleken är bara en känsla inget val. Antingen är du kär men vet att du måste klara dig utan den eller så leter du förjäves men hittar den inte. Kunde det inte varit lite enklare än så?


FÖRJÄVLA HETT


Förskräckligt het sommar outfit! 

WHY?

                                      
Varför införskaffade jag aldrig skinnbyxor i höstas? det är förjävla hett.

LOVELOVELOVE

             
Om man kan få känslor för ett par skor, så är jag fan kär..

DONTSMOKENEVERSMOKE



photo: Elias Tahan


ESHVAFAN

Ska ta mig fan slänga mig i badet med ansiktsmask och grejjer, sedan bättra på nagellacket. Var bara tvungen att säga det, puss!


IDAGIGEN

Magen är bättre? nej. Ligger hemma idag igen och latar mig framför datan har kollat på 2 sjjukt konstiga filmer och små fnittrat för mig själv. Är grymt shopping sugen, synd att pengarna ska gå till annat denna månad. Aja håll ut får pengar om ca 2 veckor. Då ska jag fan ut och röjja på stan. Men som vanligt brrukar allt snyggt finnas under de snåla perioderna och vara slut när man vill ha tag dem. Förövrigt så hoppas jag faktiskt på att komma till skolan imon så att man får ta del av det vackra vädret, som SKA hålla i sig. Nej nu babblar jag om för mycket skit, hej!

          

GODNATT

Har presis kollat på det nya programmet "Dating in the dark" det var helt okej men nog inget jag kommer följa. Nu ska jag sova och hoppas att min mage blir bättre, bjussar på en bild på mina underbara vänner.
PEACE N LOVE!

      


SUPER HOT

tub toppen från wildfox skulle sitta perfekt under det underbara "genomskinliga" linnet från monki..




SUNSHINE

Ligger och drömmer mig bort, fina ständer termometern som har värmeslag och svättet som rinner. Nu vill jag ha riktigt fin sommar med massa härliga kvällar på stranden och umgås med underbart folk. Måste ju säga att det var lite tråkigt att ligga inne sjuk nu när det äntligen var fint väder. Hade jag varit ute idag hade jag knallat omkring i mina kära ray ban. Blir ju inte förvånad om skit vädret är tillbaks redan imorgon.. Puss!




MODEKUNGEN

tre snygga tröjor som passa perfekt till våren!

   

SLEEP ALL DAY

Stannade hemma idag, hade huvudvärk men den har försvunnit nu men min mage gör något fruktansvärt ont. Aja jag har iprincip legat i sängen hela dan och har sovit nästan hela tiden. Så nu kände jag att jag var tvungen att blogga lite. Jag hör av mig senare, Ciao!
 
 slänger in en bild på en mycket nice body från topshop!

SOLSIDAN

Nu ska jag lägga mig och kolla på världens mest humor fyllda serie, nämligen solsidan. Missade avsnittet i fredags så får kika på det nu. Så nu säger jag godatt och vi hörs imon. Bye!

HOMEMADE

                     

LÖRDAGS KVÄLL I COLLAGE

       


WOULDDOEVERYTHINGFORTHATFACE

     

     Underbara drag, de perfekta ögonen och de gudomliga fräknarna... dreamface


BACK TO SCHOOL

Hopp, efter ett underbart lov var det tillbaks till skolan igen, tragiskt men tyvär mycket sant. Men dagen gick snabbt och efter skolan begav jag mig hem till sjuka Simona. Hon hade en himla massa gamla bilder som nu liggen uppe på facebook. Annars har jag inte så mycket mer att säga mer än att jag inte har kunnat blogga eftersom att blogg.se inte ville riktigt som jag ville. Bjussar på en härlig sommar bild sen 2008. En mycket fin dag på tylösand. Hörs bye!
     
       

RSS 2.0