Katrin Zytomierska.

Hejsan, tänkte ta upp det här om Katrin Zytomierska,det har varit så himla mycket prat om henne idag, så nu tar jag också upp det.De populära bloggarna (Kissie och Dessie) regerade klart stark imed att hon pratade just om dom två. tycker hon har helt rätt i det hon säger, Bara tänk er vad Kissie kommer ångra sig om några år. Och dom lägger verkligen ner tid på att uppdatra osv. för att dom lever på sin blogg och på de viset känar pengar.
 Dom borde inte skita i att utbilda sig bara för att dom har gott om pengar nu. De kan ju inte leva på bloggen hela livet. Okej skulle varit väldig glad och stolt i deras sits,ha många besökare och vara lite små känd. Men man kan ju göra det på ett bättre sätt. Dom viker ut sig på sin blogg, visar halva brösten, tar bilder där man bara ser kroppen ochoftast bar hud. Men en annan sak, personligen tycker jag inte att detta gäller Paulina (Paow),
jo visst hon är platina blond, men hon beter sig inte på det sättet. Så jag hoppas att hon inte
tar åt sig. Kommentera gärna vad ni tycker!


http://www.youtube.com/watch?v=_dcSTfy_m28


Kommentarer
Postat av: Anonym

dem gör ju sånt för att tjäna pengar & ingen av dem ska skita i att utbilda sig,läs vad blondinbella tycker om dem & hon har helt rätt !

2009-08-28 @ 12:49:35
Postat av: simona

fan du stavar soom en kratta my!:D

2009-08-28 @ 17:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0